SPOTOVI ZA STARE HITOVE: "Valentino" podseća na zlatni period osvežavanjem poznatih numera

M. Ć.

10. 08. 2020. u 09:51

MUZIČAR Zijo Rizvanbegović, poznat kao Zijo Valentino, trudi se već dugi niz godina da makar povremenim koncertnim i diskografskim delovanjem grupe "Valentino", u novoj postavi, održi postojanje benda koji je popularnost stekao sredinom i u drugoj polovini osamdesetih godina.

СПОТОВИ ЗА СТАРЕ ХИТОВЕ: Валентино подсећа на златни период освежавањем познатих нумера

Foto Yputube printscreen/HiFi Centar Official Channel

Upravo u tom periodu snimljeni su, između ostalog, i hitovi "Najbolje godine", "Idu ptice selice" i "Ponekad noću, dok spava grad". Nove verzije ovih numera objavljene su 2014, a sada, šest godina kasnije, za njih su snimljeni i spotovi koji su okačeni na jutjub-kanal izdavačke kuće "Haj-faj centar".

Pesma "Najbolje godine" u originalnoj verziji otvara drugi album "Valentina" iz 1985, kada je u postavi bio prvi pevač benda Suad Jakirlić Jaka. Hit "Idu ptice selice" grupa je snimila tri godine kasnije, na četvrtom albumu, kad je ulogu pevača preuzeo Gordan Gogo Prusina koji je otpevao i originalnu verziju balade "Ponekad noću, dok spava grad", na petom albumu benda, nazvanom upravo po ovoj numeri. U posleratnom periodu, obnovivši rad "Valentina", Rizvanbegović je stao pred mikrofon.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)