"POJELA SE OD SRAMOTE": Evo u kakvom je stanju Romana posle zatvora i ko će vratiti novac koji je ukrala sa dečkom

Novosti online

03. 08. 2020. u 09:00

PEVAČICA Romana Panić pre dva dana puštena je iz zatvora u Brizbejnu, a sada su se pojavili novi detalji slučaja o kome je nedeljama brujala javnost.

ПОЈЕЛА СЕ ОД СРАМОТЕ: Ево у каквом је стању Романа после затвора и ко ће вратити новац који је украла са дечком

Foto: ATA Images

Romana Panić je zbog pljačkanja bankomata u Australiji provela 40 dana u zatvoru, dok se njen dečko Filip Mrkajić i dalje nalazi iza rešetaka. Ona je bila osuđena na godinu dana zatvora, uslovno dva meseca, ali kako pišu domaći mediji pošto je odslužila dve trećine kazne zbog dobrog vladanja puštena je na slobodu.

Romana i Filip ukrali su 14.400 evra, koje po australijskim zakonima moraju da vrate, međutim pevačica se izvukla iz toga.

- Romana će uskoro da se vrati u Beograd! NJen dečko prihvatio je da sam vrati sav novac koji su opljačkali - tvrdi za pomenuti list pevačicina prijateljica.

- Romana se živa pojela otkad je uhapšena! Psihički se oseća bolje jer se konačno vraća u svoju zemlju, ali je u jednom momentu baš potonula. Pričala mi je da su se prema njoj u zatvoru lepo ophodili, ali da je ipak nekoliko puta tražila pomoć psihijatra. Priznala mi je da se kaje zbog svega, da joj je ovo bila životna lekcija, koju je, da je bila pametna, mogla da izbegne. Rekla mi je i da joj ovako nešto više nikada neće pasti na pamet, makar morala na ulici da prosi! Više puta je ponovila da se oseća loše jer je osramotila i sebe i porodicu. Ne zna kako će da izađe pred majku, koja je očajna zbog cele situacije - navodi Romanina prijateljica.

Romana se, inače, trenutno nalazi u imigracionom centru gde čeka deportaciju za Beograd.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)