JEZIVA PITANJA KOJA POSTAVLJA ADVOKAT OPTUŽENOG MIKE ALEKSIĆA: Poznati podržali Milenu Radulović i 14 devojaka (VIDEO)

Novosti online

22. 05. 2024. u 21:43

PROFESORI, pevači, glumci, sportisti, influenseri i druge uticajne ličnosti, pružili su javnu podršku glumici Mileni Radulović kao i još 14 devojaka koje više od tri godine čekaju na presudu u slučaju protiv Miroslava Mike Aleksića, reditelja i vlasnika škole glume "Stvar srca" koji se tereti da je godinama silovao i seksualno zlostavljao polaznice svog studija.

ЈЕЗИВА ПИТАЊА КОЈА ПОСТАВЉА АДВОКАТ ОПТУЖЕНОГ МИКЕ АЛЕКСИЋА: Познати подржали Милену Радуловић и 14 девојака (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Poznate ličnosti su podržale glumicu putem videa u kampanji koja se zove 1236 dana, a koji pokazuje zastrašujuća pitanja koja im je, kako se navodi u snimku, tokom svakog ročišta postavljao advokat optuženog. Na taj način, posle svakog ročišta, kako se ističe, devojke su naterane da ponovo oživljavljavaju najdublja i najbolnija sećanja, i to u prisustvu porodice, prijatelja i celokupne javnosti. Od njih 15, sedam prolazi kroz sudski proces.

Pitanja koja su devojkama postavljana na suđenju lede krv u žilama, a samo neka od njih se mogu čuti i u videu: Zašto niste snažno stegli zube da sprečite da vam gurne jezik u usta? Koliki on to jezik ima kad ste ga uz navodno protivljenje osetili duboko u grlu? Kako je mogao u tom položaju da penetrira u vas kada su vama skupljene noge?

Kampanja nazvana 1236. Ovaj simboličan naziv predstavlja broj dana koji je prošao od momenta prijave, do poslednjeg ročišta, na kojem i dalje nije donesena presuda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEMAČKA U ŠOKU ZBOG SOPSTVENE REPREZENTACIJE: Alo! Podržavate propagandu Vladimira Putina!