DNEVNIK DUŠE: Frajle priznale da ih i suze nisu zaobišle u stvaranju albuma (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

28. 02. 2024. u 23:10

GRUPA FRAJLE upriličile su veliku promociju novog albuma "Dnevnik duše" i proslavile 15 godina postojanja na muzičkoj sceni.

ДНЕВНИК ДУШЕ: Фрајле признале да их и сузе нису заобишле у стварању албума (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Ekipa "Večernjih novosti" je bila deo ove veličanstvene večeri, a članice ove grupe Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, one su otvoreno podelile utiske o novom projektu.

Foto: Novosti

- Radile smo četiri godine na tome, i pisale, mada neke pesme su nastale ranije koje poseduju i suze i smeh. Nama su stvarno jako posebne i evo danas smo to podelile sa vama i publikom. Mislim da će se u svakoj pesmi neko pronaći. Pesme govore o ljubavi, o prijateljastvu, razne pesme smo otpevale, a publici ostavljamo da čuje i izabere neku svoju pesmu – rekla je Nevena, a nastavila Nataša:

Foto: Novosti

Kada saberemo sve ove godine, toliko emocija, toliko lepih trenutaka. Bilo je i manje lepih trenutaka, a večeras smo na vrhuncu emocija i te stvari ne želimo da kontrolišemo. Publika to oseti, ne želimo da krijemo ništa. Tako da definitivno ne postoji reč da opišemo šta mi večeras osećamo – ispričala je ona a Jelena završila:

-Ja bih poručila ljudima da se družite, zabavljate. Jer ovo sve što vidite svih ovih petnaest godina koliko trajemo nas tri, to je proizvod ljubavi, vreme, posvećenost, rad.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa "Frajlama", kao i atmosferu sa promocije pogledajte u videu ispod:

Jednu od pesama sa novog albuma "Prijatelji" pogledajte i poslušajte u nastavku:

 

BONUS VIDEO:

ZNANjE I OBRAZOVANjE VAM NIKO NE MOŽE ODUZETI | "Novosti" intervju | Neda Ukraden

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!