SEVERINI ODUZETO STARATELJSTVO NAD SINOM: Oglasili se i Milan Popović i hrvatska pevačica (FOTO)

Novosti online

23. 01. 2024. u 21:04

VRHOVNI sud u Hrvatskoj u potpunosti je vratio starateljstvo nad Aleksandrom Popovićem njegovom ocu Milanu Popoviću, što znači da je hrvatskoj pevačici Severini Vučković starateljstvo u potounosti oduzeto.

СЕВЕРИНИ ОДУЗЕТО СТАРАТЕЉСТВО НАД СИНОМ: Огласили се и Милан Поповић и хрватска певачица (ФОТО)

Foto: Jutjub printskrin/Jutarnji Program TV Happy, Foto: Jutjub printskrin/Gloria Glam

Severini je, po odluci Vrhovnog suda ukinuta presuda iz 2021. godine i sada potpuno pravo nad starateljstvo još uvek maloletnog Aleksandra (11) ima samo otac, Milan Popović.Sada se Milan Popović prvi put oglasio nakon što je donesena odluka.

- Vrhovni sud je najviša pravosudna instanca u Republici Hrvatskoj. Presuda je donesena jednoglasnom odluka veća od pet vrhovnih sudija. Odluka je pravedna i zadovoljan sam, ali priča još nije završena. Županijski sud u Splitu, i druge sudije ovog postupka su naneli nenadoknadivu štetu našem detetu - rekao je Milan Popović za RTL.

Foto: Jutjub printskrin/Regionalna TV Banat Vršac

Dodao je da će da nastavi da "koristi sva pravna sredstva da raskrinka sve koji su u tome učestvovali i da za to budu adekvatno sankcionisani".

- Ova odluka nikako ne znači da gospođa majka neće moći da viđa dete. Tih 20 meseci kada je dete živelo kod mene, majka više od pola termina nije dolazila po dete, a što je još gore nije ni tražila da više bude sa detetom. Ovo je samo još jedan medijski cirkus Severine Vučković, sezona 156 - poručio je srpski kralj bakra.

Nakon što je Vrhovni sud u Hrvatskoj poništio presudu Županijskog suda u Splitu i muzičkoj zvezdi Severini Vučković u potpunosti oduzeo zajedničko starateljstvo nad sinom Aleksandom, pevačica se oglasila objavom na Instagramu. Između ostalog je napisala, uz foografiju murala na kome se nalazi lica nje i sina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- Ja sam mama. On je moja kap na dlanu, a ja ću se boriti do zadnje kapi krvi za nju. Svoju kap na dlanu. Moje dete živi i ide u školu u Zagrebu, za razliku od njegovog oca. Sramota me ove države da se ovakve stvari rade detetu, da ja ne smjem o tome govoriti da ne bih nekoga uvredila. Pojednostavljeno, ovo zapravo znači da ću ponovno svoje dete, koje sam rodila, odgajam, školujem, koje je živelo sa mnom od rođenja, viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend subotu i nedelju - napisala je između ostalog hrvatska pevačica.

(Telegraf)

BONUS VIDEO - RASKID IVANE DUDIĆ: Pola sata patnje - i kraj! Hladna sam i gruba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)