DOČEK RADNI, IZGLED PARADNI: Kako se estradne zvezde pripremaju da uđu u 2024. godinu (FOTO)

Dušan Cakić

31. 12. 2023. u 17:05

EUFORIJA oko priprema za doček 2024. godine, od koga nas deli svega nekoliko sati, polako raste, a mnoge poznate dame, koje su danima ranije osmislile svoj novogodišnji autfit, sada odlučuju šta će to savršeno upotpuniti njihovu modnu kombinaciju, dok sa publikom, na nastupima širom regiona, budu radno budu zakoračile u narednu godinu.

ДОЧЕК РАДНИ, ИЗГЛЕД ПАРАДНИ: Како се естрадне звезде припремају да уђу у 2024. годину (ФОТО)

Foto: Zoran Jovanović Mačak/Vojislav Danilov/ATA Images

Katarina Živković, Slađa Alegro, Radmila Rada Manojlović i Nikolina Kovač Kapor su za „Novosti Život plus“ istakle u kojim će odevnim komadima večeras ispraćati 2023, šta će biti propratni deo njihovog novogodišnjeg autfita, koji „blic“ tretman koriste da bi u važnim momentima zasijale u punom sjaju, kao i šta očekuju od godine koja će nam već „kuca na vrata“.

Foto: Zoran Jovanović Mačak

- Visoka elegancija je nešto što me uvek inspiriše i u čemu se osećam ženstveno i otmeno. Zlatna retro haljina biće za mene ovogodišnji izbor u najluđoj noći – ističe Nikolina, dok Slađa govori da je ove godine odabrala crnu dugu kožnu haljinu, za koju misli da je uvek pun pogodak. 

- Gledam da mi bude i udobno, a i da lepo izgledam – otkriva Slađa.

Foto: Vojislav Danilov

Rada gotovo u dahu govori šta to, pored izgleda, publika na nastupu može da očekuje od nje.

- Za Novu Godinu uvek gledam da se posebno obučem, da budem elegantna i, naravno, u svom fazonu, da toaleta ima što manje materijala, i što veći šlic, pošto se na mom nastupu uvek očekuje vrela i luda žurka.

Foto: Vojislav Danilov

Za razliku od njih, Katarina novogodišnji nastup doživljava kao i svaki drugi tokom godine.

- Što se tiče novogodišnje noći, kod mene je prisutno totalno odsustvo euforije. Nikada je nisam osetila, jer je doživljavam kao svaki drugi dan ili veče. Svakako, trudim se i želim da te večeri izgledam što bolje i glamuroznije, kako bih ispoštovala prvenstveno svoju publiku i tradiciju Nove godine.

Foto: Zoran Jovanović Mačak

Dok se spremaju za najluđu noć, poznate dame govore bez čega na nju neće poći:

- Bez mikrofona (smeh). Bez telefona, da budem u toku šta Mila radi tokom večeri, da joj pošaljem govornu poruku, kao i bez baterija za mikrofon – kaže Slađa.

Rada slično razmišlja:

- Meni je doček isti kao i ostali nastupi, a nisam neko ko ima rituale. Važni su mi mirkofon, inir i osmeh na licu.

Nikolina bez dobrog raspoloženja i pozitivne energije ne može da zamisli večerašnju noć.

- Neću krenuti bez fenomenalnog raspoloženja i želje da se dobro provedem, prvo ja, a samim tim i svi gosti koji budu došli na čika Halidov (Bešlić) i moj nastup za ovogodišnji doček.

Katarina ni na jedan, kao ni na večeršnji nastup, ne kreće bez sledećih stavki:

- Ne samo na doček, nego ni na jedan koncert, nisam krenula bez torbice i novca, šminke i eventualno bez još jedne odevne kombinacije.

A kakvu selekciju prave kada je reč o malim, svečanim torbama? Šta obavezno ide u njih?

SLAĐA: Novčanik. Bez njega nigde ne idem, ali mora da bude neki mini. Ruž za usne, puder, žvake, kafetin, septolete za grlo, šnalice za kosu, koje uvek zatrebaju... Ih, svašta stane u male torbe.

KATARINA: Sjaj za usne, parfem, novac. Tako će biti i večeras.

NIKOLINA: Parfem, ruž, sjaj, telefon. Često nosim dve torbe - jednu koja mi se slaže i ide uz odabranu kombinaciju, a drugu u koju staje sve što mi u toku noći može zatrebati.

RADA: Generalno, ja i ne volim velike torbe. U elegantnoj torbici moram da imam ključ od auta i stana, dokumenta, tablete protiv glavobolje, olovke za usne i oči.

S obzirom na to da sve četiri dame naše muzičke scene nastupaju i rade tokom čitave godine, ne samo u novogodišnjoj noći, otkrivaju svoj „blic“ tretman koji će i večeras primeniti, kako bi otklonile umor i začas se osvežile.

- Ma kakav umor, mi smo u mašini danima. Nema umora. Posao i tempo te melje, nemaš vremena ni da misliš o tome. Jedna kajsija domaća i to je sve – govori Slađa.

Rada i Kaća umor rešavaju na drugačiji način:

- Kao i pred svaki nastup, pijem kafu i jako energetsko piće – ističe Radmila.

Katarina pribegava ovim metodama:

- Jedini tretman da otklonite umor i izgledate sveže, lepše i da odmorite glasnice, jesu san i spavanje. Pored toga, najvažnija je pozitivna energija.

Čini se da je Nikolina u ovom delu dosta temeljnija:

- Bitno mi je da legnem na vreme, da bih se dobro naspavala i da bih bila odmorna. Samo za „Život plus“ i vaše verne čitateljke, preporučujem jednu fenomenalnu masku od čija semenki, koje kada se deset minuta prokuvaju, ohlade i nanesu na čisto lice, deluju kao prirodni fejslift, ali kod nege je najvažnije da bude kontinuirana. Pre svega, svaka žena treba da zavoli sebe i da sa osmehom i podignutom glavom korača kroz život verujući da može i da zaslužuje da ostvari sve svoje snove.

Za kraj, pred sam dolazak 2024. godine, Nikolina, Slađa, Radmila i Katarina ističu šta očekuju od novogodišnje noći i naredne godine.

- Blagostanje, dobre vibracije, zdravlje, sreću i ljubav – govori Nikolina, a Slađa poručuje:

- Dobar provod. Jeste da ću i ja večeras raditi, ali još kolega je pored mene na bini, pa znam da ću sigurno uživati.

Rada obećava dobru žurku i još nešto:

- Srećne i zadovoljne ljude oko sebe, pozitivne komentare posle dočeka koji mi uvek daju vetar u leđa za još bolji početak sledeće godine.

A Katarina ovako završava.

- Znam da će večeras provod biti fantastičan i biće mnogo ljubavi.

Foto: ATA Images

Nata u crnom donjem vešu

Rezimirajući godinu na izmaku, Nataša Bekvalac je istakla da već duže vreme nema partnera, ali da se time ne opterećuje. Ovaj status jedino će uticati na izbor boje donjeg veša koji će nositi u novogodišnjoj noći:

- Godina za nama mi je bila fantastična. Bila bih neskromna kada bih se žalila. Što se emotivnog života tiče, tu nema nekih promena. Kada bi ih bilo, naravno da biste svi bili upućeni u to sa kim sam započela vezu. Znam jedino da u novogodišnjoj noći neću nositi crveni donji veš, jer sam solo, tako da u obzir dolazi samo crni – istakla je pop zvezda.

 

BONUS VIDEO:

NAJLEPŠE JE DAROVATI LjUBAV | Novogodišnji "Novosti" intervju | Lepa Brena

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!