ČEKAM, ZNAM DA ĆE DA SE POJAVI: Aleksandra Mladenović o ljubavnom brodolomu (FOTO)

Novosti onlajn

17. 11. 2023. u 22:25

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ nedavno je preživela pravu dramu kada joj je bivši dečko Stefan Čečar pretio, zbog čega ga je prijavila policiji.

ЧЕКАМ, ЗНАМ ДА ЋЕ ДА СЕ ПОЈАВИ: Александра Младеновић о љубавном бродолому (ФОТО)

Foto: Novosti

Ipak, iako ima veliku traumu, pevačica priznaje da nije izgubila veru u ljubav.

I pored nedavnog ljubavnog brodoloma pokretač joj je upravo ljubav, ali ovog puta publike, porodice i prijatelja.

-Kroz pesmu izrazim ljubav, tugu, bol, radost… Volim kad ljudi požele da me pozovu da im baš ja pevam na neki njihov veliki dan, ili da se provedu u klubu dok ja nastupam. Tačno je da radim puno, ali baš to je i moje uživanje. Uz svoju publiku dočekujem Nove godine, bolujem, slavim… Naravno, nađem vreme i da odmorim, uživam da putujem sa bliskim ljudima, da budem u svom stanu i napravim sebi ugođaj, napunim kadu i upalim sveće, pa onda – pevam.

Foto: Novosti

Kako kaže, veru u ljubav nije izgubila.

-To što sada nije uspelo, ne znači da neki naredni put neće. Čekam nekog da mi vrati veru u ljubav i znam da će on da se pojavi – rekla je ona za „Stori“ i otkrila šta ne prašta u ljubavi:

-Izdaju, prevaru, manipulaciju i laži. Uvek sam otvorena i transparentna, o meni se sve zna, delom zbog toga što sam javna ličnost, a delom zbog toga što ja zaista ne krijem. Ono što ja dam u svakom odnosu, očekujem i da dobijem.

Foto: Novosti

Aleksandra priznaje da često čita komentare o sebi.

-Uvek me zanima šta misli moja publika! U moru komentara uvek umem da prepoznam one pozitivne koji mi daju vetar u leđa. Naravno, bude tu i neki negativan, a i oni su konstruktivni i nateraju me da obratim pažnju da li mi je nešto promaklo… Mada, nekad je to samo ljudska zloba (smeh) – kaže ona i dodaje da se često susretala sa ljudskom zlobom:

-Više puta, ali imam tu sreću da sam se okružila zaista divnim ljudima koji pažljivo prate moj razvojni put i uvek su uz mene. Zaista verujem da postoje dobri i časni ljudi, ja sam iz malog mesta u kojem se komšije druže i poštuju, porodica se čuva, a prijateljstva neguju. To sam ponela iz kuće. I ostala sam ista kakva sam bila na početku karijere, samo možda manje naivna.

Foto: ATA images

Jednom prilikom je rekla da je pesma „Nož u leđa“ biografska.

-Jeste i znala sam to na prvo slušanje, prepoznala sam se, što bi rekli, kliknulo je. Mislim da sam mnogo toga naučila u poslednje vreme, ko je bio tu uz mene, a ko nije, ko me je koristio, zarad višeg cilja. I naučila sam lekciju, slobodno mogu da ka mnogo više od lekcije. Sazrela sam dosta, znam kad neko pokušava da me slaže, postala sam detektiv (smeh).

Foto: Novosti

Aleksandri Mladenović na početku karijere bi rekla samo jedno.

-Nemoj da imaš toliku tremu i ne zaboravi da se zabavljaš! Ispunićeš svoje želje, samo glavu gore i ne veruj da baš svako ima dobre namere – rekla je ona.

(Grand)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)