CECA RAŽNATOVIĆ ZA "NOVOSTI": Svaki moj koncert ima svoju posebnu dušu i emociju (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

15. 09. 2023. u 13:40

NAJVEĆA balkanska estradno-muzička folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović priznaje da se uželela i da se raduje početku nove sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

ЦЕЦА РАЖНАТОВИЋ ЗА НОВОСТИ: Сваки мој концерт има своју посебну душу и емоцију (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

- Osećaj je izuzetno poznat, pošto je ovo meni treća sezona, stolica je ista, a pravila su druga - kaže Ceca na početku razgovora.

Foto: Novosti

Da li je prisutna nova poletna energija i uzbuđenje za rad sa novim kandidatima?

- Naravno da jeste. Ja sam profesionalac, znam šta me očekuje i nikada nisam kalkulisala sa emocijama i energijom, jer da je drugačije, sigurno se ne bih prihvatila tog posla i ne mogu da ne dam sto posto sebe.

Leto na izmaku pamtićete po koncertima širom regiona, koji je svaki bio dupke pun. Da li postoji neki koji vam je ostao najupečatljiviji i najemotivniji?

- Nema. Moja publika je svuda identično raspoložena, euforična i vesela. Ne bih pravila poređenje, jer svaki moj koncert ima svoju posebnu dušu, emociju, energiju i euforiju. Leto je bilo zaista radno i veoma raspevano.

Foto: Novosti

Da li ste očekivali da će vam na koncertu u Somboru na sceni prići vaš stariji unuk Željko?

- Nisam očekivala, to je za mene bilo iznenađenje. Namerno su sve sakrili, čitava moja porodica i moj tim da me on iznenadi. Uspeli su u tome i bila sam presrećna.

Svojim hitovima uveličali ste slavlje naših uspešnih sportista, košarkaša i tenisera Novaka Đokovića, gde je atmosfera bila na vrhuncu?

- Svaka pobeda se uvek slavila uz muziku. Počastvovana i srećna sam što sam bila deo tog slavlja i za mene je to ogromna čast. Drago mi je što su mi ukazali poverenje. Želim im u Parizu da osvoje zlato, a kao što sam i njima rekla, tu sam za dobru pesmu i dobru atmosferu.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Cecom pogledajte u nastavku, u videu ispod:

BONUS VIDEO:

BIĆE DOSTA NOVITETA: Snežana Đurišić na "Roštiljijadi" dovela atmosferu do usijanja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)