RITA ORA JE SAMA UZELA SRPSKU ZASTAVU: Oglasio se momak iz publike - Ona je i mene iznenadila (VIDEO)

Novosti online

28. 08. 2023. u 18:44

MOMAK iz Mađarske po imenu Sabo Gabor Borivoj, koji je pevačici iz Prištine Riti Ori dao zastavu Srbije na koncertu, oglasio se i izneo svoje utiske.

РИТА ОРА ЈЕ САМА УЗЕЛА СРПСКУ ЗАСТАВУ: Огласио се момак из публике - Она је и мене изненадила (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

On je, kako je objasnio, iz mešovitog braka, odnosno majka mu je Srpkinja, a otac Mađar.

- Rođen sam u Mađarskoj, majka mi je Srpkinja, isao sam u Segedin na festival i nosim stalno sa sobom zastavu Srbije. Uneo sam je bez problema, u Segedinu mnogo vole Srbe i nisu pravili problem - otkrio je on, pa dodao:

- Došao sam ranije da zauzemem mesto u prvom redu kako bi snimao za Instagram video - zastava Srbije na Ritinom koncertu.

Kako je otkrio, zastavu joj nije dao, već je ona sama uzela i ogrnula se, što je i njega iznenadilo. Ovaj momenat se i vidi u snimku koji je podelio.

- Ona je i mene iznenadila, prošla je i uzela mi je zastavu iz ruke. Samo sam želeo da napravim video za TikTok. Niko nije više bio sa zastavom Srbije sem mene - naveo je.

Na kraju je istakao da nije imao nikakvih problema posle toga, a da je posle koncerta pričao sa jednim Albancem koji je sve video i rekao mu da se veoma razočarao u pevačicu.

- Nisam imao nikakav problem posle toga. Pričao sam posle koncerta sa jednim Albancem i rekao sam mu da je ona meni uzela zastavu iz ruke, i on je rekao da je video da nisam ja kriv ništa i da je jako razočaran u nju - završava Borivoj.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)