"VODILA ME NA BUVLJAK DA KUPIMO PATIKE" Relja Popović progovorio o teškom odrastanju, jedno obećanje još nije stigao da ispuni majci

Novosti online

11. 07. 2023. u 08:56

REPER i pevač Relja Popović vešto uspeva da odvoji privatni život od poslovnog. Iako retko kada deli svoju intimu u javnosti, jedom prilikom govorio je o svom detinjstvu i prošlosti koja nije bila ni malo laka.

ВОДИЛА МЕ НА БУВЉАК ДА КУПИМО ПАТИКЕ Реља Поповић проговорио о тешком одрастању, једно обећање још није стигао да испуни мајци

FOTO: Ata images

Danas jedan je od najpopularnijih repera današnjice danas uživa u skladnom braku sa koleginicom Nikolijom Jovanović, ćerkom pevačice Vesne Zmijanac, sa kojom ima dve ćerke, Hanu i Reu.

Međutim, pre nego što je započeo svoju karijeru, on nije uživao u raskošu, a teško detinjstvo Relje Popovića mnoge je ganulo.

Gostujući u jednoj emisiji Relja je ogolio dušu i govorio o teškom odrastanju i nemaštini, te otkrio obećanje koje je dao majci, a koje, nažalost, nije stigao da ispuni.

- Kao mali sam mami obećao, pošto sam osećao to siromaštvo i kad me vodi na buvljak da kupimo patike bio sam užasno tužan što nemam patike kao neki drugi, ja sam rekao "Vidi mama, ja ću napraviti novac od kojeg ću kupiti stan sebi i tebi" - priznao je on i dodao:

- Nažalost, nisam dočekao da to mogu da uradim njoj, ali sam našao način da ne uprljam svoju dušu, a da ipak budem finansijski stabilan.-

Iako je teško detinjstvo Relje Popovića ostavilo veliki trag u njegovom životu, pevač je uspeo da se izdigne i iz svega izađe kao pobednik.

(Pink)

BONUS VIDEO:

TAP 011: Naše pesme nemaju rok trajanja, slušaju ih sve generacije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)