KOMEDIJA LETA, "UKLETA KUĆA" SA ELEMENTIMA FANTAZIJE OD 27. JULA U BIOSKOPIMA: Karte za premijerno prikazivanje od danas u prodaji

Promo

04. 07. 2023. u 16:20

IZ studija u kom su nastali čuveni "Pirati sa Kariba" dolazi nova akciona avantura sa poznatom glumačkom ekipom - Rosario Doson, Deni DeVito, Oven Vilson, Džared Leto, Vinona Rajder, Džejmi Li Kerits.

КОМЕДИЈА ЛЕТА, УКЛЕТА КУЋА СА ЕЛЕМЕНТИМА ФАНТАЗИЈЕ ОД 27. ЈУЛА У БИОСКОПИМА: Карте за премијерно приказивање од данас у продаји

Foto: Disney Studios

Komedija leta stiže iz Dizni studija. Inspirisana jednom od najvećih atrakcija u zabavnom parku Diznilendu, najnovija komedija sa elementima fantazije "Ukleta kuća" (Haunted Mansion) stiže krajem jula u domaće bioskope, a karte za premijerno prikazivanje filma, u sredu 26. jula mogu se od danas pronaći na tekućim blagajnama.

Diznijeva priča o ženi i njenom sinu koji dovode u svoju kuću nekoliko takozvanih eksperata za mistične pojave kako bi im pomogli da se oslobode natprirodnih pojava snimljena je prema ideji originalne Uklete kuće koja se nalazi u zabavnom parku u Diznilendu i koju, tokom godine, poseti veliki broj fanova.

Komedija reditelja Džastina Simijena (Justin Simien) u kojoj je predstavljeno mnogo akcije, specijalnih efekta izduženih hodnika, letećih predmeta i  komičnih  dijaloga  imala je svoju prvu, istoimenu verziju 2003. godine kada je glavna uloga poverena Ediju Marfiju, dok je sada, u najnovijem Simijenovom ostvarenju prisutan veliki broj poznatih imena.

Povodom jake glumačke ekipe koja je oživela živopisne likove prikazujući njihove  ekscentričnosti i specifičnosti, a koju čine Rosario Doson, Deni DeVito, Oven Vilson, Džared Leto, Vinona Rajder, Džejmi Li Kertis i drugi reditelj Simijen navodi da je reč o "Timu mojih snova."

Foto: Disney Studios

Rosario Doson kao samohrana majka Gabi useljava se sa svojim devetogodišnjim sinom u kuću, u Nju Orleansu koju opsedaju duhovi. Kako bi isterala natprirodne pojave iz svog novog doma Gabi poziva u pomoć sumnjivi tim stručnjaka za paranormalne aktivnosti, koji čine jedan vidovnjak, sveštenik i istoričar.

Foto: Disney Studios

Holivudski veteran Deni DeVito igra univerzitetskog profesora Brusa Dejvisa koji se bavi natprirodnim pojavama i duhovima koji naseljavaju prostore i kuće u stvarnom svetu. I sam je, kako se navodi sa svojom decom desetinu puta posetio Ukletu kuću u Diznilendu, a za film u kojem igra jednu od galvnih uloga kaže da je "omaž vožnji kroz Ukletu kuću. Film vam pruža početno iskustvo, kao da ste prvi put krenuli u tu avanturu."

Za glumicu Donson, veliku obožavateljku samog Diznija, "Ukleta kuća" i glavna uloga na filmu bila je ostvarenje sna, o samom filmu glumica ističe:

Foto: Disney Studios

- Postoje zaista uzbudljivi, veoma emotivni trenuci koji se onda okreću ka apsolutnom haosu, a potom ka strahu. Mislim da ono što vam daje osećaj vožnje su mometi koji idu od slatkih i simpatičnih, preko jezivih i zaslepljujućih, do čudnih i sablasnih, Poput rolerkostera. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BOLJI JE OD ĐOKOVIĆA, NADALA I FEDERERA Medvedev zaprepastio sve(t), evo ko je za njega ispred velike trojke