VIDELI SMO SE UKUPNO 19 PUTA PRE VENČANJA: Jelisaveta Orašanin progovorila o ljubavi sa Milošem Teodosićem

Novosti onlajn

29. 06. 2023. u 19:50

GLUMICA Jelisaveta Teodosić otkrila je da joj se ljubav sa našim košarkašem Milošem Teodosićem desila na prvi pogled.

ВИДЕЛИ СМО СЕ УКУПНО 19 ПУТА ПРЕ ВЕНЧАЊА: Јелисавета Орашанин проговорила о љубави са Милошем Теодосићем

Foto: Instagram/jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić venčali su se 2017. godine, do danas imaju dvoje dece, Petru i Bogdana, a kako je lepa glumica ispričala, pre venčanja zabavljali su se veoma kratko.

Iako je u javnosti i dalje poznata po devojačkom prezimenu Orašanin, ističe da je na venčanju uzela samo Teodosić.

- Iznenadila sam ga. Nikada nisam htela da promenim svoje prezime prilikom udaje. I onda sam počela da razmišljam o deci kada smo krenuli da pričamo o stupanju u brak - rekla je tom prilikom Jelisaveta.

Kako je istakla, nije želela da se svi u porodici prezivaju Teodosić, a samo ona Orašanin, pa je tako odlučila uzme samo muževljevo prezime.

- On je razmišljao o braku, mi smo se videli ukupno 19 puta pre nego što smo stupili u brak. Tačno 19. put je bilo na venčanju - rekla je lepa glumica.

Foto: Instagram

Čak je i rodbinu upoznavala na svadbi.

- Kada su išle one zajedničke fotografije, bilo je da mi Miloš kaže: "ovo je moja tetka, moj brat", a ja: "drago mi je ja sam Jelisaveta" - ispričala je kroz osmeh glumica i dodala:

- Niko nam se nije mešao. To je ljubav na prvi pogled. Tu su i Petra i Bogdan pa imamo još dosta da opravdamo taj prvi pogled - rekla je glumica.

 

Foto: Instagram

Ona je govorila i borbi za prvo dete. Kako je tada otkrila imala je čak četiri neuspešne vantelesne oplodnje.

- Petru sam dobila iz petog puta. Žene moraju da bude jake. Meni je taj period trajao godinu i po dana. Imala sam dva neuspešna pokušaja, na kraju pobačaj i prolazila sam kroz razne faze - ispričala je glumica.

- Vantelesnu sam radila usputno. Snimanja i rad su bili jedini način da to preživim. Imala sam strah od neuspeha. Ipak, nikad nisam klonula duhom. Na poslednjoj vantelesnoj sam se malo i smirila, a imala sam saobraćajnu nesreću. Nosila sam dvojke, ali je ostala Petra - rekla je Jelisaveta.

Foto: Printscreen/Instagram

Jelisaveta je ispričala da je drugo dete, sina Bogdana, dobila prirodnim putem, te da tri meseca nije znala da je u drugom stanju.

- Kod mene je na kraju ispalo sve kako treba. S Bogdanom nisam znala da sam trudna tri meseca - ispričala je poznata glumica.

Lepa glumica važi i za jednu od najzgodnijih javnih ličnosti na našim prostorima, a kako je otkrila, čak u petom mesecu trudnoće snimala je nage scene.

- Sa Petrom sam bila u petom mesecu trudnoće gde je trebalo da se skidam u donji veš i gde su me svi ubeđivali da mi se ne vidi stomak. Sad gledam te snimke, ja imam stomak. Sad kad gledam te snimke, ja sa nekom facom, a ono stomak lep, izgledam kao bucki neka - rekla je Jelisaveta.

(RTS - emisija "TV lica kao sav normalan svet")

BONUS VIDEO:

NAUČILA SAM DA NE ŽIVIM PO PRAVILIMA | Sa zvezdama na ti | Br. 16 | Aleksandra Tadić Cipka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu