DANIJEL ALIBABIĆ: Zapevaću u duetu sa našom velikom folk zvezdom (VIDEO)

Dušan Cakić

24. 04. 2023. u 07:30

POPULARNI pop pevač Danijel Alibabić u subotu uveče predstavio je svoju novu pesmu "Pitaj ga" na festivalu "Beogradsko proleće".

ДАНИЈЕЛ АЛИБАБИЋ: Запеваћу у дуету са нашом великом фолк звездом (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Nakon svog nastupa na festivalu Danijel je sumirao svoje utiske, jer, kako kaže, imao je tu čast da nastupa prvi i otvori festival.

- Neko sam ko u svojoj karijeri ima festivalskog iskustva, ali ovo mi je bio prvi put da nastupam prvi i moram priznati da je bilo tog adrenalina. Zadovoljan sam u potpunosti i nastupom i performansom - kaže Danijel na početku razgovora.

Foto: Novosti

Pevač je otkrio i šta mu je u momentu dok je izlazio na scenu - prolazilo kroz glavu.

- Mislio sam na svog sina. Mislim da imam jedan dobar festivalski nastup iza sebe i da kada on poraste i kada bude gledao ovo, biće ponosan na svog oca. Imao sam malo tremu, nisam bio potpuno ravnodušan, ali sam je i kontrolisao i nisam dozvolio da me parališe.

Foto: Novosti

U toku je kampanja albuma "Dvije strane", gde pevač, kako kaže, jednom mesečno objavljuje i promoviše pesmu po pesmu, a pevač je ekskluzivno otkrio da uskoro izlazi duet sa folk zvezdom Viki Miljković.

- Evo, ekskluzivno za "Novosti", za mesec dana izlazi dugoočekivani duet koji sam najavljivao sa Viki Miljković, tako da se baš radujem - završava Danijel.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Danijelom, kao i atmosferu sa nastupa pogledajte u nastavku, u videu ispod:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)