SLAĐA ALEGRO: Može se bez društvenih mreža (VIDEO)

D. Cakić

24. 03. 2023. u 16:15 >> 16:12

POP-FOLK zvezda Slađa Alegro nema nijedan skandal od kada je na estradi, ali kao i mnogi pevači, prošla je trnovit put do uspešne karijere.

СЛАЂА АЛЕГРО: Може се без друштвених мрежа (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Slađa ne krije da je stroža prema ćerki, nego njen suprug.

- Ona na tatu gleda kao na nekog velikog druga i tako je nekako od malena postavljena situacija, a mama je ta koja nekad prekori - rekla je Slađa.

Foto: Novosti

Pevačica je prokomentarisala da joj je nedavno otvoren profil na društvenoj mreži "Tik-tok", ali da je toliko to nije interesovalo.

- Nisam napravila "Tik-tok", imam ljude oko sebe koji "žvaću" 24 sata dnevno da to mora i da je to bitno i da to treba i da se danas tako živi, neću da živim tako (smeh). Neću da imam to, neću da se snimam na silu, ima pravo da ne želim (smeh). Pre par dana mi je prijatelj poslao šifru i sličicu i rekao "ja sam ti ovo otvorio". Stoji otvoreno, a ja ću nekad možda nešto snimit (smeh). Jasno mi je da živimo u takvom vremenu i da to zahteva naš posao, ali hvala dragom Bogu da moje kolege i ja važimo za zabavljače i da stalno ima posla, bez obzira na to da li ima ili nema novih pesama, spotova, da li je to u trendu i svega toga. Ako mi to treba za posao, zaista mi ne treba, ali ako mi ne daj Bože zatreba, šta ću - snimaću i ja taj Tik-tok (smeh). Šta ja tamo da radim - da pevam, pevam na nastupima, hajde i tamo... Ma ne mogu stvarno, a nema ni kada (smeh). Bolje je bilo ono vreme kada smo lepili plakate za najave za gostovanja, zatim radio-reklama, TV reklama... Da se ja pitam - može se bez društvenih mreža, ali se ne pitam, šta ću... (smeh) - zaključuje Slađa.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Slađom pogledajte u nastavku, u videu ispod:

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

TEŠKI MANIPULATORI: Tri horoskopska znaka koja se nemilosrdno igraju tuđim emocijama