MILOŠ BIKOVIĆ U OPASNOM PODUHVATU: Našao se u avionu koji pada - glumac otkrio sve detalje rizičnog snimanja

Novosti onlajn

20. 02. 2023. u 23:59

DOK uveliko radi i kao producent i kao glumac, a dogovara i projekte u Italiji, Miloš Biković progovorio je o snimanju filma u Kosmosu.

МИЛОШ БИКОВИЋ У ОПАСНОМ ПОДУХВАТУ: Нашао се у авиону који пада - глумац открио све детаље ризичног снимања

Foto Instagram/bikovic

- Nisam bio u Kosmosu, ali sam bio u bestežinskom stanju, to se postiže tako što se nalazite u avionu koji pada. Avion poleti na 9.000 metara i onda pada do 6.000 metara, to je nekih 23 sekunde i tako 10 puta, pa se dosipa gorivo i onda opet. Noge odu gore, ne znate šta je gore, šta je dole. Neverovatan je osećaj, trepavice su četiri puta teže - kaže Biković.

Kako kaže, voleo bi da je i on snimao u Kosmosu, ali srećan je i što je uopšte imao priliku da u ovom projektu učestvuje.

- Ja sam išao na 4G, da sam išao na više morao bih da radim sken glave jer može da se desi da prsne kapilar u mozgu. To je ipak pritisak na ceo organizam. Reditelj i glavna glumica su bili u Kosmosu, u ovom filmu stvarno ćemo gledati materijal koji je snimljen tamo. Voleo bih da sam išao, ali sam zahvalan što učestvujem u takvom filmu. Retko kad znate da kad nešto snimate da to ulazi u istoriju - kaže Biković za "Prvu" TV.

Trenutno najpopularniji srpski glumac u pregovorima je i za rad u Italiji, ali priznaje da za sada nema ništa konktetno.

Miloš kaže i da bi u budućnosti više voleo da se orjentiše na umetnički aspekt bavljenja glumom, pa neće biti neobično ako ga vidimo u ulozi režisera ili u kreativnoj produkciji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!