OGLASILA SE SUPRUGA MILOŠA BOJANIĆA: "Imao je mnogo žena pre mene..."

Novosti online

29. 01. 2023. u 19:12

PEVAČ Miloš Bojanić uživa u braku sa 24 godine mlađom suprugom Brankom. Međutim, o njihovom odnosu dugo se spekulisalo i pričalo da je Bojanić suprugu preoteo svom bratu.

ОГЛАСИЛА СЕ СУПРУГА МИЛОША БОЈАНИЋА: Имао је много жена пре мене...

Foto: Arhiv Novosti

To se desilo pre nego što je upoznao Dragicu koja mu je rodila sinove Baneta i Mikicu, ali je pevač pod pritiskom porodice na kraju morao da ostavi ženu svog brata i nađu novu koja koja će mu roditi decu jer su mu tako naredili, pisali su svojevremeno mediji.

- Još je pokoni Sinan Sakić otkrio kak je Bojanić svom rođaku preoteo ženu, odnosno bratu od ujaka, Zbog svega su ga pljuvali i mrzili, ma niko nije hteo da priča s njim, ni njegovi roditelji. Nije dugo bio s njom, oko devet meseci, jer nije mogao da izdrži pritisak, svi su se okrenuli protiv njega. Sinan je to javno pričao, a Miloš je navodno pretio tužbom, ali ga nikada nije tužio jer je znao da Sinan može sve da dokaže. On i dan-danas ne priča s tim bratom. Taj mučenik kome je skinuo ženu jedne noći se napio pa je s pištoljem krenuo da ubije Miloša. Srećom pa je njegova majka to javila Bojanićima koji su odmah pozvali policiju. Da ga policija nije sačekala ispred kuće, Miloša danas ne bi bilo - rekao je svojevremeno izvor iz Novog Sada, prenosi Pink.rs.

Miloševa sadašnja žena Branka nikada nije želela da komentariše ove navode.

- Miloš je imao mnogo žena pre mene, a ja nisam ta koju je preoteo. Nek je Sinanu laka zemlja, on je aludirao na Miloševog rođaka koji živi u Luganu. On je jedan gospodin koji je mnogo pomogao Sinanu u karijeri. Te priče koje se sada vrte desile su se pre 20-30 godina i nema smisla da se ja petljam u to - rekla je Branka tada.

(SD)

BONUS VIDEO:

ZNATE IH POD DRUGIM IMENIMA: Ovo su prava imena poznatih glumaca i pevača

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!