GLUMAC DŽEREMI RENER U KRITIČNOM STANJU: Marvelov junak doživeo nesreću dok je čistio sneg - prebačen helikopterom u bolnicu

Novosti online

02. 01. 2023. u 09:57

GLUMAC Džeremi Rener, koji u Marvelovim filmovima Hokaja, nalazi se u kritičnom, ali stabilnom stanju, prenose američki mediji. Glumac je doživeo nesreću dok je čistio sneg, oko svoje kuće u Tahou, okolini RIna, koji je žestoko pogođen snežnom olujom koja je ostavila 35.000 domaćinstava bez struje.

ГЛУМАЦ ЏЕРЕМИ РЕНЕР У КРИТИЧНОМ СТАЊУ: Марвелов јунак доживео несрећу док је чистио снег - пребачен хеликоптером у болницу

PrintscreenJutjub/Everything Always

Nije poznato kako je glumac zadobio povrede, ni koje, ali je otkriveno da je u trenutku nesreće upravljao jednom od mašina za uklanjanje snega. Mediji prenose da je glumac helikopterom prebačen u bolnicu gde "dobija najbolju negu".

Ledeni talas paralisao je Ameriku pre nedelju dana., a od Kanade do Meksika poginulo je 56 ljudi. Ostajali su zarobljeni u snegu i u svojim automobilima!.

Džeremi Rener ima ranč u Nevadi, na granici sa Kalifornijom, a na jutro nesreće objavio je sliku kako izgleda nakon poslednjih padavina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)