IDEMO, SRBIJO, VERUJEMO U TEBE: Podrška "orlovima" na najvećoj fudbalskoj fešti na svetu nije izostala ni u utakmici protiv Kameruna

V. N.

29. 11. 2022. u 06:00

I JUČE su "orlovi" imali podršku navijača na stadionu "Al džanub" u Al Vakrahu u Kataru, na utakmici Kamerun - Srbija završenoj nerešenim rezultatom 3:3. Za srpske reprezentativce juče su, između ostalih, navijali Jovana i Željko Joksimović, koji su nosili crvene kačkete sa oznakom Svetskog prvenstva u fudbalu.

ИДЕМО, СРБИЈО, ВЕРУЈЕМО У ТЕБЕ: Подршка орловима на највећој фудбалској фешти на свету није изостала ни у утакмици против Камеруна

Aleksej i Dragan Bjelogrlić, Foto Instagram/draganbjelogrlicbjela

Voditeljka je imala sivu majicu sa grbom Srbije, dok je muzičar nosio takođe sivu majicu, ali sa logom "FIFA svetski kup, Katar 2022".

- Danas do pobede. Idemo Srbijaaaaa - napisao je Željko uz fotografije sa Jovanom, snimljene na tribinama pred početak meča.

Adrijana Lima u društvu Ane Antić, Foto Instagram/anaantic

Foto Instagram/anaantic

Za "plave" su navijali i Dragan Bjelogrlić i njegov sin Aleksej. Obojica su bila ogrnuta srpskim zastavama, a Bjela senior je imao i maramu u crveno-belim bojama Katara. Cecina ćerka Anastasija Ražnatović je u dresu navijala za srpske reprezentativce i svog dečka Nemanju Gudelja. Na leđima joj je bila ispisana Nemanjina poruka "Gospođi Gudelj od gospodina 8, hvala na podršci".

Jovana i Željko Joksimović, Foto Instagram/zzeljko

Manekenka Sofija Milošević podršku je davala vereniku Luki Joviću. Sofija je na insta-storiju objavila snimke kako se u društvu Kristine Maksimović, supruge srpskog veziste Nemanje Maksimovića, vozi prema stadionu "Al džanub", dok u automobilu trešti Rastina muzika, a iz kola se vijori naša trobojka. Sofija pokazuje tri prsta, dok je Kristina iscrtala na licu srpsku zastavu i obukla belu majicu sa brojem šest na leđima, koji na dresu ima i njen muž Nemanja. I Kika se, kao i Bjelogrlići, ogrnula zastavom i uz snimke na insta-storiju napisala:

- Idemo! Verujemo!

Sofija Milošević sa Limom i Anom , Foto Instagram/kristina_maksimovic__

Inače, Kristina sa Nemanjom ima ćerku Andreu, a pre nedelju dana objavila je da je u drugom stanju i da će se njena porodica uvećati za još jednog člana.

Anastasija Ražnatović, Foto Instagram/anastasijaraznatovic

Ćerka Radomira Antića Ana pratila je utakmicu Kamerun - Srbija u društvu Adrijane Lime, devojke španskog reprezentativca Ferana Toresa Sire Martinez, Beatriz Espehel koja je udata za španskog fudbalera Kokea i Patricije Noarbe, supruge još jednog španskog reprezentativca Markosa Ljorentea. Ana, inače, živi u Španiji i otuda poznanstvo sa ženama i devojkama fudbalera, sa kojima se nakon utakmica druži na večerama u fensi restoranima ili zajedno idu u šoping.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja