ĆERKA ALEKA BOLDVINA OTKRILA DA JE SILOVANA: Otvorila se na društvenim mrežama, pa priznala da je i abortirala

Novosti online

29. 06. 2022. u 00:18

ALEK Boldvin nedavno je šokirao javnost kada je saopštio da u sedmoj deceniji sa suprugom Hilarijom čeka sedmo dete, a onda je njegova ćerka Ajrland (26) objavila snimak koji je sve potresao.

ЋЕРКА АЛЕКА БОЛДВИНА ОТКРИЛА ДА ЈЕ СИЛОВАНА: Отворила се на друштвеним мрежама, па признала да је и абортирала

Foto: Instagram/ irelandbasingerbaldwin

Ćerka holivudske zvezde u snimku koji je podelila na TikToku ispričala je da je bila silovana kao tinejdžerka i da za taj događaj niko nije znao osim medicinske sestre kojoj se požalila radi pregleda. Ona je ispričala i da je u to vreme puno pila, družila se i bila u toksičnim vezama i prijateljstvima.

- Neću danas u detalje ispričati šta se dogodilo, ali bila sam silovana kad sam bila tinejdžerka i bila sam potpuno bez svesti kada se to dogodilo. To je promenilo tok mog života. Čuvala sam tu tajnu u sebi godinama, a budući da je tako, nanela je mnogo boli meni i ljudima koje volim - priznala je Ajrland, zatim istakla da je kasnije u životu abortirala.

Kada je videla koliko "drugih hrabrih žena deli svoje priče", navelo ju je na razmišljanje kako bi izgledao njen život da je ostala trudna.

- I da sam morala da odgajam bebu tokom svega kroz šta sam prolazila u to vreme... Imajte na umu, imam medicinske resurse, novac i podršku kojoj mnoge žene nemaju pristup - rekla je Boldvinova naslednica.

Otkrila je da je kasnije neplanirano zatrudnela sa svojim dečkom.

- On mi je prilično jasno dao do znanja da nikada nije želeo decu ili brak. Odabrala sam abortus jer znam tačno kakav je osećaj roditi se između dvoje ljudi koji se mrze. I opet bih izabrala sebe. To je tvoj život, to je tvoj izbor - priznala je Ajrland Boldvin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!