EMOTIVNO: Aco Pejović progovorio o smrti roditelja

Novosti online

04. 06. 2022. u 09:09

FOLK zvezda Aco Pejović (50) ovo proleće provodi radno na regionalnoj turneji koja će 17. i 18. juna biti krunisana koncertima na Tašmajdanu.

ЕМОТИВНО: Ацо Пејовић проговорио о смрти родитеља

Foto: N. Skenderija

Gostujući u emisiji „Milizam“, Pejović je po prvi put govorio o gubitku oca koji je preminuo ovog proleća i otkrio kako ga smrt roditelja nije oterala u medijsku ilegalu, kako je i zašto nastavio da radi, ko mu je u tome pomogao i zašto nije otkazao unapred zakazane nastupe.

- Meni su koncerti i turneja pomogli da prebrodim celu tu situaciju. Posavetovao sam se sa svojom braćom šta da radim u vezi s poslom i svim ostalim. „Ne dolazi u obzir da praviš pauzu, seti se šta ti je pokojna majka govorila“, rekli su mi. Vratio sam film i zaista je tako bilo, ona je jednom prilikom rekla: „Šta god da se nama desi, nemoj da prekidaš sa svojim poslom i radom.  Na to su me podsetili i stariji i mlađi brat - kaže Aco sa suzama u očima, i dodaje:

- Oni su mi dali podršku, a to mi je bilo jako bitno. Da su braća rekla da stanem malo, ne bih radio. Znam da bi i moji roditelji voleli i da su ponosni što sam nastavio posao. Nisam pevao sedam dana, ali posle toga sam počeo. Zna se da kada nekoga žališ, to radiš srcem. Nekako mi je lakše s ljudima. Dođem u situaciju da se rastužim, ali koncerti mi daju snagu da pomislim da su njih dvoje na nekom boljem mestu i da me slušaju. Verujem da me uvek čuju - rekao je Pejović.

(Alo)

BONUS VIDEO - Tanja Savić - beogradski nastup

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)