KADA SMO SE UPOZNALI, IMALA SAM DEČKA: LJubavna priča Dragana Jovanovića i Branke Pujić počela je na snimanju horor filma

Novosti onlajn

18. 04. 2022. u 08:03

VEĆ tri decenije malo koji brak na javnoj sceni može da se uporedi s onim kakav imaju šarmantni Dragan Jovanović i jedna od najlepših srpskih glumica Branka Pujić.

КАДА СМО СЕ УПОЗНАЛИ, ИМАЛА САМ ДЕЧКА: Љубавна прича Драгана Јовановића и Бранке Пујић почела је на снимању хорор филма

Foto: Arhiva

Međutim, niko ne bi ni pretpostavio da je ovakva priča puna ljubavi započela na snimanju jednog pravog horor filma, piše "Blic".

Dvoje glumaca se zagledalo jedno u drugo tokom snimanja horor filma „Sveto mesto“ iz 1990. Reč je o pomalo zapostavljenom remek-delu jugoslovenske i srpske kinematografije, koje je režirao Đorđe Kadijević, koji je napisao i scenario inspirisan Gogoljevom pripovetkom „Vij“.

Glavna muška uloga pripadala je Draganu Gagiju Jovanoviću, koji ovde igra mladog bogoslova Tomu, dok je Branka glumila ćerku moćnog feudalca Županskog, koja tri noći nakon smrti ustaje iz svog kovčega i priređuje Tomi zastrašujuće prizore.

Ono što niko nije očekivao jeste da će se bogoslov i „veštica“ zaljubiti. U filmu, ali i u stvarnom životu.

Dragan i Branka ni danas ne mogu da sakriju svoju zaljubljenost i nežnost, a o svom odnosu pričaju otvoreno, pa su tako pre nekoliko godina otkrili kako je počela ova ljubav.

– Kad sam upoznala Dragana, imala sam dečka. U početku smo se družili, bio je duhovit, mnogo smo se smejali i s vremenom mi se uvukao pod kožu. "Sveto mesto" nam je bio prvi zajednički projekt i tu je naša ljubav zaista krenula. Ali nešto se događalo i pre toga – iskrena je glumica.

Kako je ona otkrila, kad su se prvi put sreli, Dragan joj je rekao da će se ona udati za njega.

– Sećam se, kad me prvi put video na Akademiji, rekao je da ću mu biti žena. Imao je ceo plan! A meni je u početku s njim bilo jako lepo, sve je krenulo iz druženja i spontano preraslo u ovo što imamo i danas. Najjače su mu oružje šarm i plemenitost. Duhovit je i vrlo muževan, ali i jako dobar čovek – izjavila je Branka pre nekoliko godina u jednom intervjuu.

BONUS VIDEO:

Najbolji su kadrovi iza scene - snimanje filma o Tomi Zdravkoviću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SLOBODA ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Glumica se oglasila iz bolnice - evo u kakvom je stanju (FOTO)