OKRENULA LIST: Najtužnija princeza na svetu se vratila sa lečenja – udarac za Alberta, Šarlin želi da se s decom odseli u drugu državu

Novosti online

23. 03. 2022. u 23:06

PRINCEZA Šarlin od Monaka konačno se vratila u svoju zemlju nakon višemesečnog lečenja na jednoj psihijatrijskoj klinici.

ОКРЕНУЛА ЛИСТ: Најтужнија принцеза на свету се вратила са лечења – ударац за Алберта, Шарлин жели да се с децом одсели у другу државу

Foto: EPA

NJeno zdravstveno stanje već duže vreme glavna je tema medija, a sumnjalo se čak i da je u bolnicu smeštena samo da se ne bi razvela od princa Alberta zbog njegovih brojnih neverstava.

Titulu "najtužnije princeze" je dobila još kada su njene fotografije sa venčanja obišle svet, kada nije odavala utisak osobe koja se raduje danu kada će reći sudbonosno "da" osobi koju voli. Nakon toga, setni izraz lica postao je gotovo njen zaštitni znak, a uprkos naporima da svet ubedi da je srećna u braku, kolika god bila ljubav, nema te žene koja bi tek tako oprostila to da njen muž ima silne ljubavnice i vanbračnu decu, te je malo verovatno da je Šarlin izuzetak.

Međutim, nakon godina života u "zlatnom kavezu" Šarlin je, ako je verovati stranim medijima, rešila da stvar uzme u svoje ruke i odvede decu u drugu državu gde će konačno moći da imaju bezbrižno detinjstvo bez straha od novinskih natpisa i mogućih ljubavnica sa još dece.

Foto: EPA

Princeza je, po rečima insajdera iz palate, očajnički rešena da se što pre odseli sa blizancima u Švajcarsku i trenutno ulaže ogromne napore da svog supruga ubedi da je to najbolje za njihovu porodicu.

- Nakon što je prošlu godinu provela na lečenju zdravstvenih problema, prvo u Južnoj Africi, a kasnije u ekskluzivnoj švajcarskoj klinici, Šarlin je imala vremena da razmisli o svom životu i budućnosti, ali pre svega, o budućnosti svoje dece", rekao je blizak izvor princeze.

- Shvatila je da ne samo da je život u Monaku toksičan za nju, već je i zabrinuta kako bi to moglo da utiče na njene sedmogodišnje blizance Žaka i Gabrijelu, koji odrastaju uz razne vrste pritisaka, daleko od stvarnog sveta.

Prema rečima izvora, Šarlin je bila ljuta što je u njenom odsustvu njena snaja, Albertova sestra, princeza Karolina (65), ušla u živote blizanaca, pretvarajući se da je im je maćeha, vodila ih na putovanja i mešala se u njihovo obrazovanje..

Foto Instagram/palaisprincierdemonaco

- Šarlin je bila izbezumljena kada je videla da Karolina preuzima uticaj u podizanju blizanaca", rekao je izvor i dodao:

- Nedavno je Kerolajn nazvala direktora njihove stare škole da razgovara o njihovoj socijalizaciji... blizanci trenutno uče kod kuće na Šarlin zahtev."

Insajder iz palate tvrdi da je Karolina usredsređena na budućnost Monaka, pa je rešena da "oblikuje blizance, posebno Žaka, očiglednog naslednika, prema svojoj zamisli o tome šta bi mali princ trebalo da bude".

Čak je i Albert, otkriva izvor, opušteniji sa svojom decom i želi da imaju bezbrižno detinjstvo. Ipak, Šarlin ga uverava da je to u Monaku nemoguće. Iako je isprva želela da ostane u Južnoafričkoj Republici s blizancima, zakon Monaka ne dopušta budućim naslednicima da žive tako daleko od oca. Sa druge strane, Švajcarska je daleko bliža, na samo sat vremena od Monaka i samim tim, bliža Albertu, a nudi i mirnije porodično okruženje.

Foto: AP

- Ona očajnički želi da odvede svoju decu iz ove toksične i tenzične atmosfere pod pritiskom", kaže izvor, koji otkriva da se Albert sada nalazi između "dve vatre" - svoje žene i sestre.

- On mora da donese odluku, i to će nekoga unemiriti - kaže izvor. Međutim, činjenica je da Albert još uvek voli Šarlin kao i da su joj upravo blizanci glavni adut.

- Ako Albert vidi da deca pate zbog situacije, mogao bi pristati na Šarlinin zahtev - kaže insajder kraljevske porodice.

- Sa sedam godina počinju da shvataju pitanja o tome zašto je mama tužna, zašto nije kod kuće, zašto ljudi pričaju stvari o njoj... Život u Švajcarskoj je izvodljiv kompromis. Albertov rođeni otac, princ Renije, školovao se u Le Rozi, najskupljoj školi na svetu, u Rolu u Švajcarskoj."

Princeza je inače, od povratka u Monako u svom stanu iznad čuvene fabrike čokolade dok se njeno stanje potpuno ne stabilizuje, ali njeni prijatelji strahuju da u Monaku nikad neće dobiti mir koji joj je potreban.

(WantedMondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

RUSIJA ODUŠEVLJENA SRBIMA: Ono što su navijači reprezentacije Srbije uradili na Svetskom prvenstvu raspametilo Ruse