LEKINA BIVŠA SE UDAJE: Nina Radulović pet godina nakon razvoda ponovo staje na ludi kamen

Novosti online

23. 03. 2022. u 09:59

PET godina posle razvoda od glumca Branislava Lečića, voditeljka Nina Radulović navodno je rešila da ponovo stane na ludi kamen.

ЛЕКИНА БИВША СЕ УДАЈЕ: Нина Радуловић пет година након развода поново стаје на луди камен

Foto: Printskrin

Nina se, kako prenose mediji, na leto udaje za muškarca koji nije poznat javnosti.

- Nina je napokon srećna u ljubavi. Dečka je upoznala preko zajedničkih prijatelja i već godinu dana su zajedno. Baš se vole i planiraju da se venčaju na leto. Znam samo da je on Beograđanin i da se ne bavi javnim poslom. Nina ne želi da ga eksponira, pa tako na Instagramu, gde je inače veoma aktivna, nema nijednu sliku sa dečkom - priča izvor blizak voditeljki i dodaje da su rešili da se venčaju ove godine:

- On bi hteo veliku svadbu, ali Nina insistira na malom, intimnom venčanju, i to van Beograda. Na svadbi će biti samo njegov kum i njena kuma Anita Lazić.

Nina je nedavno bila na predstavljanju nove kolekcije modnog kreatora i pijaniste Stefana Đokovića. Nije skidala osmeh sa lica, a na pitanje da li je za to zaslužan njen budući suprug kaže:

- Procenite sami da li sam zaljubljena. Moj osmeh valjda sve govori, na meni se to odmah vidi - rekla je Nina i otkrila gde planira da se uda.

- Tokom snimanja emisije "Srcem kroz Srbiju" obišla sam mnoga prelepa mesta, a Srpska Crnja mi je zapala za oko. Tu se nalazi dvorac u kom bih se udala! Eto, život piše romane i možda se baš tu desi venčanje.

Foto Instagram/nina_radulovic_official

 

Sin Lav najbitniji

Nina nije upoznala novog momka sa Lekom, niti je on njoj predstavio svoju devojku Jelenu. Uprkos tome, voditeljka kaže da je u dobrim odnosima sa bivšim mužem:

- Sa Lekom super funkcionišem, sve se lako dogovaramo oko našeg sina Lava, koji nam je najbitniji. Iako smo bliski, nisam upoznala njegovu partnerku... Sa bivšim suprugom ne razgovaram o tome.

Nina je srećna što se glumac Slaviša Čurović, s kojim snima emisiju "Srcem kroz Srbiju", pomirio sa bivšom suprugom Tijanom:

- To pomirenje je za svaku pohvalu! Oni se srcem i dušom vole. Slaviša me nikad nije savetovao da se pomirim sa Lekom. Mi smo kolege i o tome prosto ne pričamo. Razgovaramo samo o poslu.

(Informer)

BONUS VIDEO - KAD CECA NAPRAVI STORY: Svetlana Ražnatović i njena instagram "priča"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKA KOŠARKA TUGUJE: Preminuo jedan od dvojice trenera koji su sve osvojili sa reprezentacijom