BATINE JOJ NAMESTILA ŽENA BIVŠEG DEČKA? Marina Radosavljević, pretučena Zvezda "Granda", dobijala i pretnje! (FOTO)

Novosti online

28. 02. 2022. u 20:03

UČESNICA popularnog takmičenja "Zvezde Granda" Marina Radosavljević pretučena je juče uveče u Vrnjačkoj Banji. Ona je o incidentu koji se dogodio pisala na svom Instagram i Fejsbuk profilu.

БАТИНЕ ЈОЈ НАМЕСТИЛА ЖЕНА БИВШЕГ ДЕЧКА? Марина Радосављевић, претучена Звезда Гранда, добијала и претње! (ФОТО)

Foto: Instagram

Marina je navela da su joj dva maskirana muškarca prskali suzavcem, oborili je na zemlju i udarali pendrekom. Kako su preneli domaći mediji u policiji u Vrnjačkoj Banji, slučaj je prijavljen i radi se na rasvetljavanju.

Inače, Marina Radosavljević Maki poznata je široj publici kao učesnica popularnog šou programa "Zvezde Granda". Ona se takmičila u više sezona, a najveći utisak ostavila je prošle godine kada joj je mentor bio Saša Matić. Maki nije daleko dogurala, a u žiriju su se vodile velike polemike oko nje. Dok je jednima smetao njen nadimak, drugi su govorili da je osrednja pevačica, dok su treći videli veliki potencijal u njoj i ocenili je kao nekog sa kim može dobar posao da se napravi.

Ona se nije libila da žiri pita da joj razreše dileme i kaže joj šta konkretno treba da promeni, međutim, njena želja nije bila dovoljna i ona je ispala u trećem krugu takmičenja.

Naposletku, Maki, nije odustala od pevanja, ali ni od svog nadimka, koji joj stoji i na njenom zvaničnom Instagram profilu.

Završila Ekonomski fakultet

Nastavila je da se bori za sebe i gradila svoju karijeru kao radna pevačica.

Marina je čak i izdala jednu svoju solo pesmu. Na njenom Fejsbuk profilu stoji kako je završila Ekonomski fakultet u Kragujevcu, te srednju Hemijsko-tehnološku školu u Kruševcu.

Ipak, kolika je muzika njena ljubav govori i to da su joj gotovo sve fotografije na društvenim mrežama sa nastupa.

Da podsetimo, Maki se na Instagramu i Fejsbuku požalila da je napadnuta juče uveče u Vrnjačkoj Banji pred svoj nastup.

- Večeras mi se dogodila jako strašna stvar oko 19:30, strašna za svaki nežniji pol prvenstveno, a onda za ženu koja se bavi javnim životom, muzikom, najpoštenije. U neverici sam, ali sam dobro i stabilno psihički toliko da pokušaj zastrašivanja, prebijanja i eventualnog ubistva mogu podvesti pod kukavičluk i loš sistem funkcionisanja današnjice i sve puno dalje od srca i Boga. Jesmo li mi u Teksasu ili Vrnjačkoj Banji, Srbiji?! Osećam se isključivo razočarano i nezaštićeno. A evo i zašto…

Pendrek i suzavac

- Naime, večeras nakon što sam se parkirala ispred lokala u kom je trebalo da imam nastup, izašla sam iz auta, dva krupnija muškarca bez bilo kakve verbalne konverzacije su me napala, maskirana, jedan od njih nespretno prskao je suzavac, drugi oborio i obojica tukli pendrekom bez bilo kojih meni znanih motiva. Dakle, ko god da je i šta god se ovime trebalo postići treba ga biti veliko sramota, po bilo kojim osnovama i istim motivima. Uzdam se u sistem i ispravnost nadležnih organa Vrnjačke Banje i šire, svih kamera - napisala je Marina u svojoj objavi.

- Ovakve nemile stvari se dešavaju ženi, nečijoj ćerki, sestri... pa tek onda pevačici!!! Danas meni, sutra ko zna kojoj!!! I da, jos jednom želim reći, majmuni jedni sram vas bilo i kako možete, istim tim momcima, sada već možda i nalogodavcima, kao što sam im izgovarala sa česticama spreja u ustima dok sam bespomoćno ležala na podu i gledala kako nonšalantno blago trčećim korakom preskaču korito Vrnjačke reke i odlaze - dodala je pevačica.

Foto: Instagram

Ona je na Instagramu podelila i fotografije povreda koje su joj napadači navodno naneli.

Domaći mediji su kasniji preneli da je mogući nalogodavac prebijanja pevačice supruga Marininog bivšeg dečka.

- Čuli smo šta se dogodilo. Svi smo u šoku. Ovde samo o tome pričaju. Ljudi prolaze pored lokala, gledaju, šuškaju, tako to ide kad se dogodi neki incident. Poznajem Marinu, ali i suprugu njenog bivšeg dečka. Ona se s njenim mužem tajno viđala, tačnije dok ona nije saznala. Čini mi se da su raskinuli pre šest meseci, ali eto sad se dogodio incident. Ljubomorne žene su spremne na sve. Spekuliše se da joj je ona poslal batinaše, ali to će istraga da utvrdi. Žao mi je što se to dogodilo jer niko ne podržava nasilje - priča jedan meštanin Vrnjačke Banje.

Pevačica je potvrdila da je dobijala pretnje:

- Spremam se da idem u policiju, da proširim izjavu i da iznesem neke svoje sumnje. Od kad se to desilo, preispitavala sam se. Došla sam do zaključka da bi motiv ovako jezivog napada bila nečija bolesna ljubomora. Sada kada premotam malo film, mislim da je to bilo isplanirano. Znalo se da ću ja doći ispred tog lokala i u koje vreme, živim kilometar odatle. Uplašena sam jako, iako se trudim da budem hrabra. Ovde je mala sredina, svako svakog zna i štiti, ako je ovo neko naredio - ja sam sitna riba u moru ovih ajkula. Zastrašujuće je što su dva muškarca prišla ženi i na tako nemilosrdan način me tukli i bacili na pod na milimetar od žardinjere. Mogla sam da udarim glavom i da ostanem na mestu mrtva, da ovaj razgovor ni ne obavimo - rekla je pevačica kroz suze.

Na pitanje da li je moguće da je u pitanju osveta ljubomorne žene zbog njenog bivšeg partnera, odgovorila je sledeće:

- Sve je moguće. Ne bih sad ništa ni da tvrdim, niti da iznosim. Ovo je neki vid ljubomore, zastrašivanja i pretnje. Nikome ništa nažao nisam učinila, niti sam dužna, niti mi neko nešto duguje. Bilo je do sada pretnji, postoji osoba koja je psihički bolesna ili poremećena i ozlojađena. Ona preti masi devojaka i žena ovde u Vrnjačkoj banji, verovatno da i tu ima nešto - završila je razgovor potrešena Marina.

BONUS VIDEO - BIVŠI NISU PROKOCKALI MOJE POVERENjE: Nataša Bekvalac o bivšim supružnicima

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)