"NIKAD NISAM USAMLJENA": Emina Jahović progovorila o krahu braka i sinovima

Novosti online

27. 02. 2022. u 15:58

PEVAČICA Emina Jahović otvoreno je progovorila o razvodu od turskog pevača Mustafe Sandala, kao i sinovima Jamanu i Javuzu.

НИКАД НИСАМ УСАМЉЕНА: Емина Јаховић проговорила о краху брака и синовима

Foto Instagram/yaemina

Emina je istakla da joj smeta medijska pažnja izazvana njenom brakorazvodnom parnicom.

- Naravno da mi smeta. Razvod je privatni porodični zemljotres i niko ne bi trebalo da se naslađuje detaljima. Najteže mi je što ne mogu decu da zaštitim od toga, i to osećam kao veliku nepravdu i manu posla koji obožavam - rekla je pevačica za "Lenu".

Kako kaže, ne oseća se usamljeno nakon razvoda.

- Majka sam, tako da nikad nisam usamljena. Što se muškaraca tiče, za pravu ljubav ću uvek otvoriti srce, ali pre svega umem da uživam u sebi i svojoj deci - rekla je Emina.

Ona se zatim osvrnula na sinove, na koje je, kako kaže, izuzetno ponosna.

- Jaman je neustrašiv, jak i brz, kako mu i ime kaže. Jaman na turskom znači snažan. Javuz je, s druge strane, oprezan i prava umetnička duša, ali kako njegovo ime kaže - ume da bude jako odlučan. Kada na tu razliku među njima dodate i pubertet - jasno vam je da je kod nas uvek veselo! Šalu na stranu, moji dečaci me neopisivo ispunjavaju i uživam u svakom trenutku s njima. Svaki dan otkrijem nešto novo - talenat, osobinu, postupak, reakciju - i oduševim se! Jako sam ponosna majka, najviše na njihovu skromnost i privrženost porodici.

BONUS VIDEO - IZNENADITE VOLjENU OSOBU: Pet minuta do torte bez pečenja

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)