VENČAVAO SAM SE I RAZVODIO: Isplivao snimak sa rođendana Duška Tošića, fudbaler zapevao ovu pesmu (VIDEO)

Novosti online

20. 01. 2022. u 17:23

DUŠKO Tošić je proslavio 37. rođendan. On je okupio uglavnom muško društvo u jednom restoranu, a pozvao je i muzičare koji su mu celo veče ispunjavali muzičke želje.

ВЕНЧАВАО САМ СЕ И РАЗВОДИО: Испливао снимак са рођендана Душка Тошића, фудбалер запевао ову песму (ВИДЕО)

Foto Instagram printscreen/ zene_fudbalera

Rođendanska torta je bila u obliku fudbalske lopte, a Duško je sa njom u ruci nasmejano pozirao.

Sada je na društvenoj mreži Instagram "isplivao" video snimak na kom je Duško sedeo za stolom, a tamburaši su mu prišli i zapevali pesmu pokojnog Šabana Šaulića "S namerom dođoh u veliki grad".

Na snimku je deo pesme koju je Duško otpevao: "Ja sam počeo da lutam, ja više ne znam s kim. Venčavao sam se i razvodio".

BONUS VIDEO - Romana Panić u šetnji na savskom keju u Beogradu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)