UŽIVANJE U ZAJEDNIČKIM TRENUCIMA: Pevać Sergej Ćetković objavio nesvadikašnju fotografiju

Novosti online

15. 01. 2022. u 23:32

POZNATI crnogorski pevač Sergej Ćetković (45) ne objavljuje često detalje iz privatnog života, ali je ovog puta odstupio od nepisnog pravila.

УЖИВАЊЕ У ЗАЈЕДНИЧКИМ ТРЕНУЦИМА: Певаћ Сергеј Ћетковић објавио несвадикашњу фотографију

Foto V. Danilov

Naime, on je podelio sa svojim pratiocima na društvenim mrežama fotografiju o kojoj se priča. Sergej je sa suprugom Kristinom, sa kojom je u braku više od dve decenije i sa kojom ima dve ćerke Lolu i Milu, pozirao u bade-mantilima.

Potpuno su se opustili, pa su se mazili sa osmehom na licu, a čini se da im je sve bilo potaman.

- Pesma "Oči nikad ne stare" je pisana za Kristinu, pa i "Ljubav". Sve te pesme prvo se spuste njoj na dlan i ona je tu potpuno iskrena bez ikakavih ukrasnih papira ili mašni. Odmah mi kaže - to je to, i do sada nije bilo greške - kazao je on prošle godine.

Foto: Printskrin Instagram

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024