STAVILA FILERE U OBRAZE, PA SE POKAJALA: Glumica Ejmi Šumer pokazala kako izgleda nakon što je napravila užasnu grešku (FOTO)

Novosti online

28. 12. 2021. u 00:28

AMERIČKA komičarka Ejmi Šumer nedavno se podvrgla otklanjanju filera iz obraza, a sve je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

СТАВИЛА ФИЛЕРЕ У ОБРАЗЕ, ПА СЕ ПОКАЈАЛА: Глумица Ејми Шумер показала како изгледа након што је направила ужасну грешку (ФОТО)

Foto: Instagram

Holivudsku glumicu Ejmi Šumer gledaoci su zavoleli gledajući je u brojnim komedijama, ali i zbog njenog pozitivnog stava, kao i šale na sopstveni račun.

Ejmi je ovaj put nasmejala obožavaoce na Instagramu nako što je objavila fotografiju sa uklanjanja filera iz obraza.

Nakon što se podvrgla postupku, Ejmi je ubrzo shvatila da je pogrešila, pa je otišla na otapanje filera.

- Pokušala sam sa filerima, ali se ispostavilo da su mi obrazi već dovoljno popunjeni sami po sebi. Hvala Bogu što mogu da se otope, izgledala sam kao Maleficent - napisala je Ejmi i nasmejala sve nakon što se usporedila sa glavnim likom filma "Gospodarica zla".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @amyschumer

Mnogi su podržali Ejmi zbog njene odluke da se vrati na staro: "Uvek izgledaš sjajno, ne treba ti to, još si mlada", poručili su 40-godišnjoj glumici obožavatelji.

Dok su neki pohvalili komičarku zbog toga što je ostala verna sebi, drugi su istakli problem sa pritiskom koji osećaju u nastojanju da što duže zadrže mladalački izgled.

- Nisu ti potrebni fileri, nikome nisu potrebni. Volela bih kad žene ne bi osećale toliki pritisak. Hvala što si podelila ovo iskustvo i volela bih da vidim više slavnih žena koje misle kao ti - samo je jedna od pozitivnih reakcija.

Ejmi je nedavno podelila i svoje iskustvo nakon što joj je ustanovljena endometrioza zbog čega joj je uklonjena materica, ali i slepo crevo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @amyschumer

- Ukoliko imate izrazito bolne menstruacije, možda imate endometriozu - započela je nedavno svoju ispovest Ejmi, a potom opisala kako je izgledao ovaj zahvat. - Lekar je otkrio čak 30 delova endometrioze koje je onda uklonio. Osim materice uklonio mi je i slepo crevo jer ga je endometrioza 'napala'. Bilo je puno, puno krvi u mojoj materici i još uvek me boli.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)