LJUBAVNI ROMAN SA SREĆNIM KRAJEM: Vesna Dedić, autorka emisije "Balkanskom ulicom", objavljuje 14. knjigu

V. N.

10. 12. 2021. u 10:49

NOVINARKA i spisateljica Vesna Dedić (53) objaviće 16. decembra još jedan ljubavni roman, 14. po redu, pod nazivom "Nisi kao on".

ЉУБАВНИ РОМАН СА СРЕЋНИМ КРАЈЕМ: Весна Дедић, ауторка емисије Балканском улицом, објављује 14. књигу

Foto M. Anđela

Moto romana je - naši životi su često odrazi tuđih priča u kojima smo najčešće epizodisti, iako smo toliko želeli tu glavnu ulogu. Autorka za "Nisi kao on" kaže da je ljubavni roman sa srećnim krajem, nastao na osnovu istinitih ispovesti.

Glavna junakinja je epidemiolog, među najboljima u svom poslu, koja u privatnom životu prolazi kroz toksične veze i ima "sindrom medicinske sestre", jer pronalazi partnere o kojima treba da brine. Glavni junak je estetski hirurg, biseksualac koji prolazi kroz iskušenja kojima ne želi da odoli. Zato se Vesna pita da li je moguće voziti bicikl za dvoje, ako samo jedan vrti pedale.

- Roman je posvećen svima koji sanjaju da žive u istini - poručuje Dedićeva. - Muzički je posvećen pokojnom Aleksandru Koraću, koji je iza sebe ostavio neke od kultnih dečjih, zabavnih i narodnih pesama, poput "Seti se naše ljubavi", "Živiš u oblacima", "Obriši suze draga", "Počnimo ljubav ispočetka", "Predaj se srce", "Za Ljiljanu", "Svirajte noćas samo za nju", "Tri poljupca", "Ivin voz", "Braću ne donose rode", "Najlepša mama na svetu", "Pozdravite moga tatu"... "Nisi kao on" je prepun topline i ljubavi, ali i precizna slika seksualnih, političkih, nasilnih, manipulativnih i koristoljubivih ljudskih odnosa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)