TO SAM JA, NEDA: Glumicu Ivanu Jovanović smo zavoleli u seriji "Greh njene majke", a ona danas živi svoj holivudski san

Novosti onlajn

06. 12. 2021. u 19:40

GLUMICU Ivanu Jovanović naša publika je upoznala i zavolela kao Nedu Pavlović u popularnoj seriji Greh njene majke.

ТО САМ ЈА, НЕДА: Глумицу Ивану Јовановић смо заволели у серији Грех њене мајке, а она данас живи свој холивудски сан

Foto: Printskrin Jutjub RTS

Imali smo priliku da je gledamo u još nekim serijama i filmovima, a onda se naglo povukla sa malih ekrana i svoju sreću odlučila da potraži daleko od Srbije, tačnije u Americi, gde već godinama živi i radi.Ivana je svojevremeno, u intervjuu za časopis Gloria, otkrila da tamo zaista živi svoj san.

Foto: Printskrin Jutjub RTS

– Živim u Los Anđelesu svoj holivudski san, ali ne onaj treš gde mi aplaudiraju svaki put kad kinem, nego bukvalno sanjam u svom krevetu u svojoj kući na brdu Holivud. ‘Daleko od kamera, u sopstvenom filmu’, što je i naziv moje kolumne u jednom lokalnom ‘neighbrood’ magazinu. Pišem jednom nedeljno o temama koje me inspirišu, muče, koje mi se dešavaju. Priče koje se dešavaju u moja četiri zida, tačnije 21 zida – ispričala je glumica tada za pomenuti medij.

– Budim se, krećem na plažu da se bućnem pre posla. Plivam 20-ak minuta sama, nekada s fokama i pelikanima, a nekada pored Kejt Hadson, DŽenifer Bils, Runi Mare, Skarlet Johanson. Sve sam ih videla i verujte mi da su Srpkinje mnogo lepše – otkrila je Jovanovićeva u tom intervjuu.

– Sa plivanja idem pravo na posao, na koji uvek kasnim tačno 13 minuta. Tri dana radim u restoranu kao kreativni ivent menadžer. Taj posao obožavam. Moj šef kaže da uvek prekoračim liniju zdravog razuma i da bi me do sada sto puta otpustio da me gosti ne obožavaju. Preostala dva dana u radnoj nedelji samo dva sata dnevno držim časove joge – dodala je Ivana.

Kako je rekla, nije ni pokušala da se ponovo bavi glumom.

– Nisam ni probala da glumim, nisam otišla ni na jednu audiciju. Nekoliko interesantnih uloga sam morala da propustim jer nisam bila u mogućnosti da dođem u Beograd, pošto pet godina nisam smela da izađem iz Amerike jer sam čekala američko državljanstvo. Ali, ne žalim! Moj sin Viktor i ja delimo život sa našim omiljenim Amerikancem, koji se zove Rajan Kunc – priznala je glumica za pomenuti medij.

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)