"MRKA JE MNOGO VOLEO OVU PESMU": Lepa Brena se oprostila od Mrkonjića, podelila nikad viđene fotografije

Novosti online

28. 11. 2021. u 17:52

SRPSKI političar, počasni predsednik SPS i narodni poslanik Milutin Mrkonjić preminuo je u 79. godini, a prethodno je bio hospitalizovan u Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje gde je bio priključen i na respirator.

МРКА ЈЕ МНОГО ВОЛЕО ОВУ ПЕСМУ: Лепа Брена се опростила од Мркоњића, поделила никад виђене фотографије

Foto: Arhiva Novosti/Aleksa Stanković

Mnoge javne ličnosti oprostili su se od Mrke, a među njima je i porodica Živojinović. Ipak, sada se Lepa Brena još jednom oglasila na svom Instagramu gde je podleila je njihove zajedničke fotografije uz njenu pesmu koju je Mrka najviše voleo.

- Mrka je voleo ovu pesmu. Njemu u čast- napisala je ona u opisu fotografije, a reč je o njenom hitu snimljenom 2015. godine pod nazivom “Ljubav nova”.

Foto: Instagram printscreen/lepabrenaa

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!