DRAŠKO STANIVUKOVIĆ PROGOVORIO O TANJI SAVIĆ: Moram da izdržim pritisak javnosti, bežim od žute štampe i tavkih naptisa

Novosti online

20. 11. 2021. u 23:36

GRADONAČELNIK Banjaluke Draško Stanivuković otkrio je šta mu najviše smeta kada mediji pišu o njemu i na svoj način objasnio da li je istina ono što se piše po medijima da je u vezi sa srpskom pevačicom Tanjom Savić.

ДРАШКО СТАНИВУКОВИЋ ПРОГОВОРИО О ТАЊИ САВИЋ: Морам да издржим притисак јавности, бежим од жуте штампе и тавких наптиса

Foto: Instagram/draskostanivukovic/tanja_savic_private

Draško je prvo istakao da li mu smeta pisanje o njegovom privatnom životu.

- Da budem iskren, deo svog privatnog života ja sam dajem putem društvenih mreža, to je ono šta radim u slobodno vreme, čak i deo kućne atmosfere, sa bakom, sa bratovom ćerkicom, to je deo koji u datom trenutku imam želju i emociju da podelim. To je možda jedan od razloga zbog kojeg su me ljudi zavoleli, jer živim život kao i svi drugi. Vremenom čovek očvrsne, pa onda i neka pisanja koja nemaju veze sa istinom prosto počnu manje smetati, jer da čovek sve prima k srcu, ne bi izdržao tu vrstu pritiska - kazao je on.

Na pitanje šta je istina u tvrdnjama o njegovoj vezi sa pevačicom Tanjom Savić nije demantovao romansu, ali nije želeo da iznosi previše detalja.

- Ono što je meni važno reći je da sam ja postao gradonačelnik Banjaluke isključivo svojim radom i posvećenošću. Neko sam ko zna da nekada u životu ne ide sve kako želite, ali isto tako apsolutno bežim od žute štampe i takvih natpisa. To nije nešto na šta ja stavljam akcenat i ono što ne želim jeste da, u bilo kojem segmentu, takva vrsta spekulacija zaseni sve ono krupno što radimo i što smo postigli - rekao je.

- Takvim jednim posrnućem društva ti klikovi su upravo ono što nas unazađuje jer se piše bilo šta samo zbog čitanosti, a ne zbog pozitivnog efekta koji treba da ostvari. Vrednosti takvih vrsta spekulacija, napisa, tračarenje nisu vrednosti koje ja želim da promovišem. Poražava me činjenica da su nekada takve vrste intriga i naslova, gde i ja sam spoznam gde sam i u kojem trenutku bio, postanu važnije i interesantnije od vitalnih pitanja - zaključio je.

BONUS VIDEO - "FT1P" daje odgovor, kako da osnujete preduzeće?

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024