RADA RAZBESNELA KOMŠIJE ZBOG VAKCINE: Nije trebalo da se petlja u nešto u šta se ne razume!

Novosti online

12. 11. 2021. u 17:01

PEVAČICA Rada Manojlović živi u jednoj zgradi na Vračaru, a sada su njene komšije otkrile šta misle o njoj.

РАДА РАЗБЕСНЕЛА КОМШИЈЕ ЗБОГ ВАКЦИНЕ: Није требало да се петља у нешто у шта се не разуме!

Foto: Instagram

Naime, ona je izazvala veliku pažnju kada je na Tviteru pisala o vakcinaciji protiv virusa korona, a to se nije dopalo ni nekim njenim komšijama.

- Radi nije trebalo to da se petlja u nešto u šta se ne razume. Mislim da se ona tu nakačila na izjave onog njenog bivšeg Milana Stankovića pa počela da lupeta. Žao mi je što se "upecala” jer je ona inače fina devojka. Čujem da joj ovde u prolazu dobacuju, kritikuju zbog toga što je pisala, pa ona uđe u polemiku. Nekima i odbrusi da rade šta hoće, a ona ima svoje mišljenje. Ima naravno i onih koji joj povlađuju i kažu da je dobro rekla, ali nije joj to trebalo - kaže komšija Vlada.

U obližnjoj prodavnici Radu vole.

- Ona je prava žena iz naroda. Ono što vidite na ekranu, takva je i privatno, neposredna. Dolazi joj onaj momak Haris, lep su par. I on mi se sviđa. Našli su se. Kupi Rada skoro sve novine da pročita, kupuje namirnice i ostavi bakšiš. Uvek je pitamo nešto sa estrade, a ona o svima priča lepo, neće ni o kome lošu reč da kaže, otkriva prodavačica.

Momak koji živi u ulazu do zgrade u kojoj je Rada podstanar kaže da se razočarao u nju.

- Uvek sam je smatrao pametnom devojkom, ona tačno zna šta narod voli i takve pesme snima i tako se ponaša. Međutim, ovo sa teorijama zavere oko vakcinacije me razočaralo. Sve i da misli tako, a očigledno misli, nije na njoj da o tome raspreda. Ipak je javna ličnost i nosi dozu odgovornosti za sve što kaže. Nemam ništa protiv da se ona ne vakciniše, ali nije isto kada tako nešto napiše ona na društvenim mrežama i ja. Nju prati hiljade ljudi i ima fanove, toga je morala da bude svesna. Ovako je kao komšija fina, ne pravi žurke i nije bučna - ističe Nikola.

(Blic)

BONUS VIDEO - KEBA OTKRIO DA KORISTI LASER: Negujem se prirodnim kremama, koje sam pravim

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega