BIO JE U BRAKU I SA NEDOM ARNERIĆ: Bivši muž Tanje Bošković režirao je kultni film, sa njom ima dvoje dece, a zaveo je i mis sveta (FOTO)

Novosti onlajn

09. 11. 2021. u 14:45

BIVŠI muž Tanje Bošković dobro je poznat široj javnosti, a iza sebe ima brak sa još jednom glumicom.

БИО ЈЕ У БРАКУ И СА НЕДОМ АРНЕРИЋ: Бивши муж Тање Бошковић режирао је култни филм, са њом има двоје деце, а завео је и мис света (ФОТО)

Foto: Printscreen

Dejan Karaklajić je smislio čuvenu špicu za dnevnik RTS-a. Ipak, režiser je najpoznatiji po filmu "Ljubavni život Budimira Trajkovića", a njegov ljubavni život zahteva poseban film, a možda i seriju. Jer, Karaklajić je bio u vezi sa možda najlepšim glumicama bivše Jugoslavije - Nedom Arnerić i Tanjom Bošković.

Naime, Kraklajić se sa Nedom zbližio na snimanju filma "Užička republika", a posle kratkotrajnog braka su se rastali kao prijatelji.

Zatim je usledila veza sa Tanjom Bošković, sa kojom je dobio dvoje dece, ćerku Lanu i sina Đorđa. Lana je odlučila da krene stopama poznate majke, dok se Đorđe odlučio za Fakultet političkih nauka. Karaklajić je ispričao da su bili odvojeni, jer je on živeo i radio u inostranstvu i da se sa Tanjom razišao dok su deca bila mala.

- Ona je zahtevala da se vratim u Srbiju, dok se ja nisam tako osećao niti sam to želeo. Druženjem i što češćim kontaktom sa decom pokušavao sam da im nadomestim svoje odsustvo, ali to se zapravo nikada ne može nadoknaditi - ispričao je Karaklajić svojevremeno.

Zabavljao se i s nekadašnjom mis sveta, Norvežankom Ingeborg Sorensen.

BONUS VIDEO - Družila se sa Hičkokom, a Ričard Barton je tražio da igraju zajedno

(Stori)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)