POSLE RAZVODA OD ITALIJANSKOG MILIJARDERA: Bivša misica bogatija od engleske kraljice

Novosti online

07. 10. 2021. u 11:36

MANEKENKA, bivša misica i pevačica Kirsti Bertareli postala je najbogatija razvedena žena u Velikoj Britaniji, a za njeno trenutno bogatstvo se veruje da je veće od bogatstva britanske kraljice.

ПОСЛЕ РАЗВОДА ОД ИТАЛИЈАНСКОГ МИЛИЈАРДЕРА: Бивша мисица богатија од енглеске краљице

Foto: Tanjug/AP Photo

Ova 50-godišnjakinja se u tajnosti razvela od svog supruga milijardera Ernesta Bertarelija, sa kojim je u braku bila 21 godinu.

Zajedno su ove godine svrstani na 14. mesto liste Sandej Rič Tajms, a bogatstvo im je tad procenjeno na vrtoglave 9,2 milijarde funti. O nagodbi nakon razvoda nisu želeli javno da govore, ali Dejli Mejl saznaje da je ova bivša mis Velike Britanije pristala na 350 miliona funti.

Osim toga, dobila je i modernu kuću uz Ženevsko jezero u Švajcarskoj kupljenu ove godine za 52 miliona funti. Poseduje i brvnaru od osam miliona funti u švajcarskom skijalištu Gštad.

- Odluka je bila zajednička, a rastava sporazumna - naglasio je portparol bogatog para.

Veruje se da je Kirsti potpisala predbračni ugovor pre nego što se udala za Italijana 2000. godine. Zajedno imaju troje dece.

To Kirsti čini najbogatijom razvedenom ženom rođenom u Britaniji u pravnoj istoriji. Sada je bogatija od Mika Džegera (310 miliona funti), Eda Širana (220 miliona funti) i Adel (140 miliona funti). Bogatija je, smatra se, i od britanske kraljice, čije se lično bogatstvo procenjuje na oko 365 miliona funti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili