"OVO JE STRAHOTA”: Opljačkana kuća najuticajnije srpske influenserke

Novosti online

07. 10. 2021. u 00:06

INFLUENSERKAMA Sari i Anji Damnjanović, poznatijim kao Sara TKD i Anja TKD, opljačkana je kuća, a tu vest otkrila je njihova majka na Fejsbuku.

ОВО ЈЕ СТРАХОТА”: Опљачкана кућа најутицајније српске инфлуенсерке

Foto instagram saratkd7

Naime, ona je objavila duži status na pomenutoj društvenoj mreži u kojem je do detalja opisala neprijatnu situaciju koja im se dogodila.

- Noćas između 20 časova i ponoći obijena nam je kuća. Dona je bila u kući i zadobila je udarac u predelu desnog kuka od strane sk***va. Oni su nam celu kuću digli u vazduh. U stanju šoka smo bili kada nam je sin javio. Kada smo stigli zatekli smo Donu koja se tresla, nije mogla da ustane... Meni su iz hitne pomoći dali lek za srce. Napravili su nam haos u kući. Htedoh da ostanem kod kuće, ali me je nešto vuklo na put, da izađem. Pitam se samo šta bi bilo da sam ostala. Donu i pretrpljenu štetu i stres im neću oprostiti - deo je objave.

Foto instagram anjatkd

- U 05:03h su izašli forenzičari na teren i odradili svoj posao, a mi sedimo i gledamo strahotu, lom, štetu. Moje srce je htelo da prepukne od bola. U jedno sam sigurna i verujem da ovaj odozgo vidi sve - napisala je majka popularnih influenserki, a Anja je to podelila na svom Instagram profilu uz reči:

- Sinoć smo pretrpeli ogroman stres, treba se oporaviti od svega.

Fotografije koje je objavila Sara na Instagramu i pokazala kako im izgleda kuća nakon pljačke, ali i njene i Anjine fotke pogledajte u galeriji u tekstu.

Inače, Saru na Instagramu prati više od 636.000 ljudi, dok na TikToku ima više od 2,2 miliona pratilaca.

(Telegraf.rs)

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

NAJDUŽA SVAĐA U ISTORIJI SRPSKOG GLUMIŠTA: Seka kolegi nije oprostila NEPROFESIONALIZAM