MARIJA ŠERIFOVIĆ SKOČILA NA VIKI ZBOG CECE: "Je l' si nam ovo pakovala šest godina?"

Novosti online

18. 09. 2021. u 22:31

TAKMIČARKA Teodora Marković je otvorila novu sezonu "Zvezda Granda", a Marija Šerifović je ustala i odmah "udarila" na Viki Miljković zbog Cece Ražnatović.

МАРИЈА ШЕРИФОВИЋ СКОЧИЛА НА ВИКИ ЗБОГ ЦЕЦЕ: Је л си нам ово паковала шест година?

Foto: Printskrin TV Prva

Kandidatkinja je za svoje prvo predstavljanje odabrale pesme ''Izgubila sam sebe'' i ''Ja sam dobro'' i dobila dva glasa od strane Đorđa Davida i Cece Ražnatović, što nije bilo dovoljno da se plasira dalje u sledeći krug.

- Njoj sam dala "da" ali imam obrazloženje. U drugoj pesmi sam čula sve isto kao Nataša Bekvalac kad peva. Lično bih ti dala šansu, imaš samo 18 godina - rekla je Ceca.

Sa druge strane, Mariji je ovo bilo prosečno i nedovoljno.

- Ovoga ima na pretek. Neću da me boli glava i da me neko maltretira ovde. Je li Violeta da te pitam nešto. Je l' si nam ovo pakovala šest godina? Je l' si na ovome radila šest godina je li Violeta? Spremite joj šlem i pancir. Gotova si!- poručila je Marija, šaljivo aludirajući na Cecin dolazak u žiri.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)