PAMTIMO JE KAO ZAZU IZ "SREĆNIH LJUDI": Ovako sada izgleda Katarina Vićentijević (FOTO)

Novosti online

16. 09. 2021. u 16:51

ZAZU koju je popularni Šćepan Šćekić, koga je glumio legendarni Danilo Lazović, neprestano dozivao u seriji "Srećni ljudi", mnogi danas ne bi prepoznali.

ПАМТИМО ЈЕ КАО ЗАЗУ ИЗ СРЕЋНИХ ЉУДИ: Овако сада изгледа Катарина Вићентијевић (ФОТО)

Foto: Printskrin Youtube/ Angel Comrade

Glumicu Katarinu Vićentijević naša publika najbolje pamti po ulogama Zaze u “Srećnim ljudima” i Dude Piroćanke u “Porodičnom blagu”.

Ona je ostvarila još nekoliko uloga, ali je poslednjih godina retko viđamo u javnosti.

Foto: Printskrin Youtube/ Televizija Pruga

Vićentijevićeva živi u rodnom Valjevu i bavi se pedagoškim radom. Naime, osim što glumi u pozorištu, ona drži i školu glume i kulture govora.

(ALO)

BONUS VIDEO:KAD CECA NAPRAVI STORY: Svetlana Ražnatović i njena instagram "priča"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)