ČOKOLADA, VANILA I KEKS: Slatka trilema glumca Miloša Bikovića

V.N.

14. 09. 2021. u 09:33

GLUMAC Miloš Biković na šarmantan način je nasmejao pratioce na "Instagramu" otkrivajući svoje, bukvalno, slatke muke.

ЧОКОЛАДА, ВАНИЛА И КЕКС: Слатка трилема глумца Милоша Биковића

Foto Instagram/bikovic

Okačio je fotografije iz restorana, priznajući da ne može bez slatkiša. A ispred njega - tri parčeta različitih torti, uredno poređana, jedno do drugog.

- Čudna igra između konobara - dezerta i mene - počeo je svoju "ispovest" Biković.

- Često mi donesu dezert na račun kuće. I zahvalan sam im na tome što me uništavaju, jer obožavam slatko. I mrzim sebe zbog toga. I onda se ta mržnja preliva na konobara koji mi je doneo dezert, misleći da mi čini dobro. A onda se u taj trougao umeša dijetolog-nutriciolog, kao i izbor odakle početi. Čokolada, vanila ili keks? Život je komplikovan.

Biković je, kao i obično, ovo napisao i na srpskom i na ruskom jeziku, pa ne čudi što su komentari, uglavnom, na ruskom. Većina Miloševih pratilaca "glasala" je za čokoladu, a oni dovitljivi i, očigledno, slatkišima jednako skloni kao glumac, "skrojili" su idealnu opciju - biskvit sa čokoladom i vanilom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAJDUŽA SVAĐA U ISTORIJI SRPSKOG GLUMIŠTA: Seka kolegi nije oprostila NEPROFESIONALIZAM