DUŠAN OPTUŽIO TANJU DA JE SINU RAZBILA USNU: Pevačica odgovorila - Ne želim da se valjam sa njim u blatu, šta god da kažem biće španska serija

Novosti onlajn

13. 09. 2021. u 09:53

TAMAN kada se činilo da je život Tanje Savić postao miran u zagrljaju sinova, bivši muž Dušan Jovančević na sve načine pokušava da to poremeti.

ДУШАН ОПТУЖИО ТАЊУ ДА ЈЕ СИНУ РАЗБИЛА УСНУ: Певачица одговорила  - Не желим да се ваљам са њим у блату, шта год да кажем биће шпанска серија

Foto: Foto: Instagram.com/tanja_savic_private

Iako je Tanja dovela sinove u Srbiju i po zakonu je sada njihov staratelj, Dušan ne propušta priliku da istakne da ona nije podobna majka, te često novinarima šalje prepiske s njom, a za koje nije utvrđeno da su autentične.

Dušan je poslao poruku u kojoj navodi da Tanja fizički zlostavlja njihove sinove i brani im da se čuju sa njim.

- Sad su me deca pozvala, probudili su me jer je ovde četiri sata ujutro. Baš sam uznemiren. Tanja nije kod kuće. Njena sestra ih čuva. Našli su telefon koji im je oduzela. Kratko sam uspeo da pričam s njima. Zvali su me preko Vibera, međutim veza se prekinula - piše Tanjin bivši muž, i žali se kako pevačica bije decu.

- Tanja je Đoletu razbila usta. Pokazao mi je, nisam uspeo da uslikam. Obojica plaču. Zatvorila su se u sobu - tvrdi on u porukama.

Tanja Savić nije bila iznenađena tim njegovim tvrdanjam i pokušajem da je ocrni u javnosti. Kako kaže, on to čini godinama samo da bi od nje napravio lošu majku, a od sebe žrtvu i javnu ličnost iako to nije i za tako nešto nema pokriće.

- Ja uopšte ne želim da se sa njim valjam u blatu. Nemam komentar jer šta god da kažem, biće to španska serija - rekla je Tanja.

- Neću ništa demantovati jer bi to bilo kao da se pravdam, a sa druge strane, što više negiraš jedan deo publike veruje da je baš on u pravu. Dušan očajnički vapi za popularnošću, a da bi do toga došao, ne bira sredstva. Ja u tome neću učestvovati, a pogotovo neću dopustiti da moja deca trpe zbog toga - zaključila je Tanja Savić.

Deca histerišu kada se čuju s njim!

- Sinovi s Dušanom nisu u kontaktu jer su tada mnogo bolji i mirniji. Čim se čuju s njim, postanu agresivni i bacaju stvari po kući. Zasad sam im uskratila svaki kontakt jer je tako najbolje, a to mi je i dečji psiholog savetovao - rekla je tada pevačica.

Bonus video:

KAD CECA NAPRAVI STORY: Svetlana Ražnatović i njena instagram "priča"

 

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)