ANĐELINA DŽOLI PRIZNALA DA JE NAPAO HARVI VAJNSTIN: Bred Pit je za to znao - a onda je izdao glumicu

Novosti onlajn

05. 09. 2021. u 17:00

ANĐELINA Džoli dala je intervju u kojem je pričala i o bivšem mužu Bredu Pitu, s kojim se još uvek sudi oko starateljstva nad decom, i o producentu Harviju Vajnstinu.

АНЂЕЛИНА ЏОЛИ ПРИЗНАЛА ДА ЈЕ НАПАО ХАРВИ ВАЈНСТИН: Бред Пит је за то знао - а онда  је издао глумицу

Foto: Printskrin Youtube/ Actors and Movies

Anđelina (46) je rekla da ju je Vajnstin napao, da je Pit za to znao i da su se oko toga svađali jer je uradio nešto što je smatrala velikom izdajom! Svetski mediji preneli su ovu vest kao udarnu a potom se oglasio i sam Vajnstin!

Taj deo intervjua počeo je pitanjem da li Džolijeva, dobitnica Oskara, ima utisak da su njena prava uvek bila poštovana?

- Hm, dobro pitanje ako ste na terapiji. Mislim da je moja majka uradila mnogo po pitanju toga kako se osećam i koja prava imam. Ali znate, ja sam rano počela da radim da bih joj pomogla oko plaćanja računa. I nisam bila svesna toga kako zaslužujem da me tretiraju kao ljudsko biće i devojku. Nisam mislila da sam rođena s nekim pravima i zaštitama, već sam mislila da su to stvari koje se zasluže vremenom ili se za njih boriš. A kada se boriš za njih, nekada te ljudi posmatraju kao 'tešku' osobu - rekla je ona.

Džolijeva je rekla i da je prvi put kada se osetila dovoljno ugroženom da bi odreagovala bio upravo susret s Vajnstinom.

- Uh, pa to nije iznenađenje. Harvi Vajnstin. Radila sam s njim dok sam bila mlada - rekla je Anđelina koja je imala 21 godinu kada je snimila film "Playing by heart". Vajnstin je bio producent filma.

Foto EPA

- Žene često misle da su pobegle od napada ako su se fizički udaljile. Ako izađeš iz sobe, misliš da je pokušao nešto ali nije uspeo, zar ne? Ali istina je da je i sam pokušaj, i iskustvo pokušaja, napad sam po sebi - rekla je glumica za "Gardijan".

Na pitanje šta se tačno dogodilo, dala je uvijen odgovor.

- Neću da skrećem priču na Harvija. Ali je to bila zloupotreba mojih prava. Nije to bilo muvanje, već situacija iz koje sam morala da pobegnem. Klonila sam ga se i upozorila druge devojke. Sećam se da sam rekla Džoniju, mom prvom mužu, i da je on bio divan. Proširio je priču svojim prijateljima, svim devojkama su govorili, nemoj nikada da budeš sama s Harvijem u sobi. Dobila sam ponudu da snimam film 'Avijatičar', i odbila sam jer je on bio uključen u projekat. Nikada više nisam radila s njim, ali Bred jeste i to mi je teško palo - rekla je ona.

Bred Pit je 2009. igrao u filmu "Prokletnici" Kventina Tarantina, koji je Vajnstinova kompanija koproducirala. Onda je tri godine kasnije sam Pit otišao kod Harvija i tražio od njega da distribuira i producira film "Killing them softly". Anđelina kaže da je to shvatila kao negiranje seksualnog napada koji je doživela.

- Svađali smo se oko toga, naravno da me je to zabolelo. Znao je da me je Harvi napao, i radio je s njim - rekla je glumica.

Bonus video: 

 

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili