TANJA SAVIĆ: Decu je baka čuvala dok su bila kod Dušana

Novosti online

09. 08. 2021. u 22:53

PEVAČICA Tanja Savić vreme između zakazanih nastupa trudi se da proivodi pored naslednika Maksima i Đorđa, te je tako nedavno odlučila u moru, ali kada se vrati sa plaže mir i sreću pronalazi u poslu.

ТАЊА САВИЋ: Децу је бака чувала док су била код Душана

Foto: Printskrin

- Deca! Deca i publika! Kada je sve u redu sa njima i kada sam mirna po pitanju njih, kada su mi pred očima, da su dobri i siti, da se lepo ponašaju, onda nema srećnije osobe od mene - priča pevačica.

Krajem meseca juna ove godine, nakon sudskog postupka koji je trajao godinu i po dana, Tanja je sa svojim sinovima doputovala u Beograd. Međutim, medijski rat između bivših supružnika ne jenjava, te je Dušan izneo prepiske u javnost i optužbe na račun Tanjinog majčinstva.

- Ja vodim računa šta pričam o svom bivšem mužu, iz razloga što će moja deca to da slušaju sutra, dok on iznosi svašta u javnost. Moji sinovi su prvi rekli ''Mama zašto ti nas kažnjavaš uvek?'', pa mora da se zna šta može, a šta ne - priča Tanaj pa nastavlja:

- Onda su mi rekli ''Kako to? Mi smo kod tate sve mogli. Mi ne budemo dobri, a tata ode i kupi nam bicikla.'' To mi je van pameti, kako vaspitavaš decu... Kakvi će to ljudi biti sutra? Kako će znati da te cene i poštuju - rekla je Savićeva.

- Ja nisam kod kuće samo dva dana u nedelji, znači preko vikenda radim, a preko nedelje sam sa svojom decom. Tako da sam po tom pitanju jako srećna, tu nema šta. Ja nisam neko ko voli da se opija i izlazi, za razliku od njega. Decu je baka čuvala dok su bila kod njega - otkrila je Tanja i dodaje da je stabilna i da je navikla da bude sama i da joj je to potpuno okej.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SLOBODA ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Glumica se oglasila iz bolnice - evo u kakvom je stanju (FOTO)