IMAM MOGUĆNOST IZBORA: Ceca otvoreno o odnosu sa decom i kućnim poslovima

Novosti online

04. 08. 2021. u 11:20

FOLK zvezda Ceca Ražnatović, koja je nedavno imala spektakularan nastup u Vrnjačkoj Banji na kojem je bio i njen dečko Bogdan Srejović, otkrila je kako izgleda njen život kada se kamere ugase.

ИМАМ МОГУЋНОСТ ИЗБОРА: Цеца отворено о односу са децом и кућним пословима

Foto: Instagram/cecaraznatovic

Pevačica je prvo otkrila da li obavlja kućne poslove. 

- Moja mama je insistirala na tome da Lidija i ja na vreme naučimo sve što se toga tiče, ali bih ja sada lagala kada bih rekla da to i radim. Ne uživam u tome niti me to interesuje. Da se razumemo, da moram, naravno da bih to radila. Ništa od toga nije mi strano, već prosto, imam mogućnost izbora- rekla je Ceca. 

Poznato je da sa sestrom Lidijom i njenom porodicom živi u istoj kući već godinama. 

- Lidija i ja, kao i naša deca, veoma smo vezani. Mi smo velika i kompaktna porodica koja živi zajedno i tako funkcionišemo već godinama. Da li je tu mama ili tetka u momentu kada neka odluka treba da se donese, nebitno je. Na isti način funkcionišu i moja deca. Kod nas je sve spontano i opušteno- istakla je Ceca i otkrila da li i danas stalno zove i proverava Veljka i Anastasiju, kao što je to činila kada su bili mlađi.

- Apsolutno! Oni su moja deca doživotno i već su se navikli na to. Kada su bili tinejdžeri bunili su se, a sada znaju kada ja pozovem da im je bolje da se jave, nego da budem uporna dok ih ne dobijem- zaključila je Ceca Ražnatović.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)