SANJA VUČIĆ SVAKODNEVNO UZIMA TERAPIJU: Uraganka progovorila o bolesti s kojom se bori!

Novosti online

24. 07. 2021. u 09:57

ČLANICA gurupe "Hurricane", pevačica Sanja Vučić, već dve godine prima terapiju zbog problema sa štitnom žlezdom. Za bolest je saznala nakon što je primetila da sa njenim telom i raspoloženjem nešto nije uredu.

САЊА ВУЧИЋ СВАКОДНЕВНО УЗИМА ТЕРАПИЈУ: Ураганка проговорила о болести с којом се бори!

Foto: Printskrin/Instagram

- Jednostavno sam primetila da to nisam ja. Nešto nije bilo u redu i otišla sam na analize. Koža mi je bila jako suva, opadala mi je kosa, dobijala sam naglo na težini, a bila sam i jako bezvoljna - izjavila je Sanja.

Smatrala je da promene koje oseća mogu biti i psihološke ali i hormonske, i zato je posetila ginekologa. Nakon detaljnih analiza i povlačenja po lekarima, otkriveno je da ima problem sa štitnom žlezdom. Tih par meseci pre dijagnoze su joj, kako kaže, bili najgori period:

- Bilo je leto, ja sam bila kod kuće bez ikakve volje za životom, nemoćna da ustanem iz kreveta. Sve je nekako bilo jako tužno i za mene tada nije postojala nikakva radost - ispričala je Sanja.

Istakla je kako smatra da je bolest pokrenuo stres, te kako sad pazi na svoje zdravlje i trudi se da pronađe unutarašnji mir kroz jogu i meditaciju.

Uz svakodnevne tablete, koristi i homeopatiju, pa se sada oseća odlično.

(ALO)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)