MEGAN MARKL IMA NOVO ZANIMANJE: Vojvotkinja potpisala višemilionski ugovor!

Novosti onlajn

15. 07. 2021. u 15:49

VOJVOTKINjA od Saseksa ima novi posao. Naime, ona će imati ulogu producenta na radu jedne animirane serije.

МЕГАН МАРКЛ ИМА НОВО ЗАНИМАЊЕ: Војвоткиња потписала вишемилионски уговор!

Foto: EPA

Megan Markl (39) i princ Hari (36) u obavestili suu javnost da trenutno pripremaju novu animiranu seriju pod nazivom 'Pearl'.

Reč o zajedničkoj produkciji "Archewell Productionsa", firme Megan i Harija i popularne produkcijske kuće na čijoj će se platformi serija i emitovati. Megan Markl glavna je producentkinja celog projekta.

- Porodična serija "Pearl" pratiće herojske pustolovine 12-godišnje devojčice koja inspiraciju pronalazi u uticajnim ženama kroz istoriju, piše u saopštenju produkcijske kuće.

Uz Megan kao izvršnu producentkinju, u produkciji su Dejvid Furniš, Kerolin Soper, Liz Gerbus, Den Kogan i Amanda Rinda.

- Poput mnogih devojaka njenih godina, naša junakinja Pearl kreće na put samootkrivanja dok pokušava prevladati svakodnevne životne izazove. Oduševljena sam što će "Archewell Productionsa" u partnerstvu s moćnom platformom i ovim neverovatnim producentima zajedno doneti novu animiranu seriju koja slavi izvanredne žene kroz istoriju - rekla je producentica Megan.

Podsetimo, Megan Markl i princ Hari prošle godine su potpisali višemilionski ugovor, a prvi projekt je trebao da bude dokumentarna serija "Heart of Invictus", kada se pred kamerama trebao pojaviti i sam princ Hari, međutim, snimanje je odloženo.

Produkcijska kuća vojvotkinje i vojvode od Saseksa trebala bi, prema ugovoru da snima dokumentarce, dokumentarne serije, igrane filmove, scenarističke emisije i dečji program isključivo za jednu od najvećih striming platformi.

(People)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)