ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ULAŽE U NOVI BIZNIS: Evo šta će raditi daleko od Beograda

Novosti online

07. 07. 2021. u 11:47

ALEKSANDRA Prijović važi za jednu od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima, a za svaki njen nastup traži se karta više.

АЛЕКСАНДРА ПРИЈОВИЋ УЛАЖЕ У НОВИ БИЗНИС: Ево шта ће радити далеко од Београда

Foto: Instagram/aleksandraprijovic

Međutim, nije nepoznanica da naše estradne zvezde ulažu i u druge biznise kako bi imali dodatnu zaradu. Tako je, kako pišu domaći mediji, Prijovićka rešila da pazari apartmane na Zlatiboru koje će izdavati turistima.

Kako se navodi, ideja kod nje za ovaj korak rodila se u jeku pandemije, kada pevači nisu mogli da nastupaju, a mlada pevačica je shvatila da može lako da se desi da ne može da zarađuje od svog primarnog zanimanja. Kako se dalje piše, Prija i njen suprug Filip Živojinović planiraju da kupe čak pet apartmana, što će im dobro i doći jer mogu uvek da odsednu u svom domu kada su na planini.

Pevačica se oglasila i potvrdila da planira da kupi nekretnine.

- Planiram da kupujem nekretnine u budućnosti. Treba ulagati i misliti na sutra. Sve je još u pregovorima, ali je tačno da ima nekoliko apartmana koji mi se zaista sviđaju. Srbija je generalno prelepa, a ja volim Zlatibor i kad god mogu, dođem sa porodicom na odmor, a često tamo i nastupam - izjavila je pevačica.

(Pink.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!