PEVAČ Sadik Hasanović, finalista poslednje sezone "Zvezde Granda" pevao je o klanju Srba po Bratuncu. Nakon što su "isplivali" video snimci i izazvali bes javnosti, on se tim povodom oglasio.

Komentari (8)

ČičaRade

01.07.2021. 17:32

Тако је Садик. Младост лудост. Сви смо ми браћа и имамо исте корене. Живела Србија.

Vasa

01.07.2021. 19:25

Треба му забранити наступање и промовисање у Србији на свим медијима. Свако ко га позове у своју емисију треба бити санкционисан и то као по питању издаје. Треба коначно да почнемо да ценимо себе и своје ране и своје жртве. А овај дечко, када буде доказао да је Србин, што и пореклом јесте, може му бити све опроштено. Српство мора опстати!

Sljiwoo

01.07.2021. 19:31

Sine Sadik nema sirenja ljubavi i tolerancije sa onima koji se slikaju i dive ratnim zlocincem Naserom Oricem..Gospodin Oric bi mogao malo prosetati do Bg da se uveri sam koliki je mirotvorac..

Fuj

01.07.2021. 20:05

Dijete, bradato dijete!? Sram te bilo! Kažeš ne znaš mrziti, a pjevaš o klanju. To te je vjerovatno otac naučio. Slatke ti pare, pa sad izvinite. Licemjeru! Kažeš ponosni bosanac, pa pjevaj o klanju Srba u Bosni, gdje si naučio. Ali tamo nema para, a sad ih neće biti, za tebe, ni u Srbiji. Mislim da ovakve osobe treba proglasiti persona non grata, a ne još im dozvoljavati učestvovanje u javnim manifestacijama Srbije.

Đorđije

01.07.2021. 20:09

Kako to izvinuo se, sramota. To treba proterati iz Srbije neka peva naseru. Kad se moglo onoj onoj pevačici Barjaktarevićki zabraniti ulazak u Srbiju, može se i ovome. Zar je moguće da ko god da dođe u Srbiju da pluje po njoj pa da se onda navodno izvinjava.

Luka

02.07.2021. 06:57

Nema tu opravdanja na mladost.To je nasljeđe odgoja i sredine odrastanja.To se ne menja,može da se kamuflira radi nekoga momentalnog interesa-novca.

realno

02.07.2021. 10:24

Kao Bosnjak i muzicar koji decenijama svira narudzbe,... kazem nema opravdanja. Takve pjesme su rijetke i lako se izbjegnu sto nije tesko pored toliko hiljada drugih normalnijih pjesama. U svemu postoji granica. Pokusao si se uvaliti u onu paradu kiča u Beogradu zbog love, nije proslo,... i dzaba sad izigravas kosmopolitu.