GUŽVA U ŠESNAESTERCU UZ MORTAL KOMBAT: Blokstok otvara sezonu festivala u Novom Sadu

S.B.

22. 06. 2021. u 18:24

BLOKSTOK, najstariji aktivni novosadski festival gitarske rok muzike, osnovan 1998. godine, biće održan u subotu 3. jula, s početkom u 19 časova na platou ispred „hale tri“ Novosadskog sajma.

ГУЖВА У ШЕСНАЕСТЕРЦУ УЗ МОРТАЛ КОМБАТ: Блоксток отвара сезону фестивала у Новом Саду

Foto : VBB

Spisak izvođača predvode poznata imena, Mortal Kombat i Gužva u šesnaestercu, zatim, legendarni Vojvođanski bluz bend, zrenjaninski pankeri Drink or Die, jedno od zaštitnih lica Blokstoka, Zona Katastrofe kao i pobednik konkursa za demo bendove, a ulaz je besplatan.

Organizatori ističu da je ponovno izmeštanje lokacije iz Železničkog parka na Novosadski sajam, neminovnost uzrokovana epidemiološkom situacijom.

- Svi živimo za povratak u naš park, međutim protokol usvojen za događaje u Srbiji je da će ulaz biti omogućen posetiocima koji su revakcinisani, poseduju potvrdu o preležanom kovidu-19 ili poseduju negativan PCR, odnosno „brzi“ antigenski test. Takve mere podrazumevaju kontrolu ulaska na festival, što nije moguće sprovesti u Železničkom parku. Zato smo se odlučili za Novosadski sajam- kaže Marko Tančik, direktor festivala i naglašava da će i ove godine Blokstok otvoriti mlad i neafirmisan bend.

Ulaz na festival je iz ulice Branka Bajića i neće se naplaćivati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IMALA JE PARALELNU VEZU - NE MOŽE! Šok izjava Harisa DŽinovića - otkrio nepoznate detalje odnosa sa Melinom: Laž uvek izađe na videlo