KAJI JE OVA PEVAČICA KUMOVALA NA VENČANJU, A POSLE GODINU DANA SE RAZVELA: Bile su nerazdvojne - prijateljstvo puklo posle tuče

Novosti onlajn

20. 06. 2021. u 10:29

PEVAČICA Katarina Kaja Ostojić iza sebe ima tri braka, a sada je sreću pronašla kraj fudbalera Matea Pavlovića sa kojim je već neko vreme u vezi.

КАЈИ ЈЕ ОВА ПЕВАЧИЦА КУМОВАЛА НА ВЕНЧАЊУ, А ПОСЛЕ ГОДИНУ ДАНА СЕ РАЗВЕЛА: Биле су нераздвојне - пријатељство пукло после туче

Foto: Instagram

Iako nije poznato da li će Kaja četvrti put reću sudbonosno "da", opšte je poznato da je 2009. stala pred oltar sa nekadašnjim košarkašem Urošem Duvnjakom.

NJihovoj ljubavi kumovala je pevačica Maja Marijana koja ih je venčala. Međutim, njihovo prijateljstvo je ubrzo puklo.

Foto: Printskrin

Naime, njih dve su bila nerazdvojne, a onda je usledio krah prijateljstva. Naime, Kaju je uvredila i povredila jedna izjava njene kume, u kojoj se očigledno pronašla nakon što je pretučena u jednom klubu.

- Pevačice bi imale čime da se podiče i žao mi je što to ne istaknu u prvi plan, već dovode sebe u situaciju da ih ljudi pamte samo po skandalima - rekla je tada Marijana nakon što je Ostojićevu pretukao muškarac koji je bio zaljubljen u nju.

Podsetimo, Uroš i Kaja venčali su se 14. jula, 2009. godine u opštini Zvezdara. Venčanje je bilo tajno i intimno, i ceremoniji je prisustvovala njihova najuža rodbina, prijatelji i kumovi. Svedok na venčanju Kaji je bila njena koleginica Maja Marijana, dok je Urošu kum bio prijatelj iz detinjstva. Prvu godišnjicu braka su proslavili u Sloveniji.

NJihov brak je krenuo nizbrdo kada se Uroš vratio u Srbiju, pa su se sporazumno i bez teških reči razveli krajem 2010. godine.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)