DARKO SE VIDEO S MARINOM, U BRESTAČ DOVELA SINA: Lazić - Nismo bili u braku, sud nam ne treba da se razvedemo! (FOTO)

Novosti online

12. 06. 2021. u 22:25

DARKO Lazić i Marina Gagić više nisu zajedno, ali i dalje komuniciraju.

ДАРКО СЕ ВИДЕО С МАРИНОМ, У БРЕСТАЧ ДОВЕЛА СИНА: Лазић - Нисмо били у браку, суд нам не треба да се разведемо! (ФОТО)

Foto: Instagram

Pevač je juče davao šestomesečni pomen ocu Milanu, ali mu je osmeh ipak obasjao lice, jer je video sina Alekseja. Njega je u Lazićevu kuću u Brestaču dovela upravo mama Marina.

Marina je parkirala svoj automobil tik ispred kuće, nosila je belu haljinu, a došla je s drugaricom. Pevač je izašao da je dočeka i da preuzme sina.

Darko je uzeo sina i ranac sa njegovim stvarima.

- Ovo je najbolji demanti svim pričama da nismo ostali u kontaktu. Rekao sam da smo u dobrim odnosima - rekao je Darko. - Iskreno, nisam ni znao koliko sam psihički jak dok mi se nije sve desilo. O Marini nemam ništa loše da kažem, mi smo odrasli, normalni i civilizovani ljudi i tako smo se i razišli. Jednostavno, nije nam išlo, imamo predivnog sina, on je naš život, nema potrebe da se nas dvoje svađamo. Nije baš glavni razlog moj način života, ne želim da komentarišem naš odnos, ponavljam, nismo mogli zajedno, pa smo ostali prijatelji, što je valjda i normalno. Nismo bili u braku tako da nam sud ne treba da se razvedemo, meni je bitno da viđam svog sina i da odrasta u normalnom okruženju. On voli da dođe ovde, a i moja majka voli da provodi vreme sa njim - ispričao je Darko, koji ima i ćerku Lorenu, iz braka s Anom Sević.

Foto ATA Images

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona